Nem akárkik nyilatkoztak a régi Bosszúállók-színészek MCU-s visszatéréséről! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A pletykák szerint az eredeti Bosszúállók visszatérnek az MCU-ba. Nemrég Kevin Feige, most pedig Chris Evans kommentálta, hogy van-e igazságalapjuk, vagy nincs…

 

 

Chris Evans foglalkozott azokkal a pletykákkal, melyek szerint a Marvel azt tervezi, hogy az összes eredeti Bosszúállót visszahozza az MCU-ba. A közelmúltban olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a Marvel Studios néhány kiábrándító bukás után azt tervezi, hogy visszahozza az eredeti hat Bosszúállót. Vagyis Hulk, Vasember, Amerika Kapitány, Sólyomszem, Fekete Özvegy és Thor mind visszatérne valamilyen új projekthez. További részleteket nem árultak el. Azt sem, hogy ez a Bosszúállók-újraegyesülés hogyan és mikor történhet meg potenciálisan.

A The View című műsorban nemrég megjelent Evans reagált ezekre a pletykákra. A sztár, aki 2011 és 2019 között játszotta Amerika kapitányt az MCU-ban, elmondta, hogy ismeri a pletykákat, de nem hallott semmit, ami igazolná őket.

Bár nem tagadta teljesen annak lehetőségét, hogy visszatérhet, azt mondta, hogy csak akkor tenné meg, ha a projekt tökéletes lenne.

„Tudod, én is mindig látom ezeket a híreket, és ez nekem is újdonság. Azt hiszem, pár havonta valaki azt mondja, hogy Downey, Hemsworth és Scarlet, és mindenki visszatér! Velem még senki nem beszélt erről. És nézd, soha nem mondanám, hogy soha, de én tényleg – nagyon védelmező vagyok. Ez egy nagyon értékes szerep számomra, úgyhogy ennek iszonyú jónak kellene lennie.”

A Bosszúállók visszatéréséről szóló pletykák a Variety riportjával kezdődtek, amely más Marvel-bombákat is tartalmazott. A kiadvány azt állította, hogy a stúdió fontolgatja az eredeti hat Bosszúálló visszatérését egy film erejéig. Ám még nem kötelezte el magát az ötlet mellett. A The Marvels premierjén Kevin Feige reagált a pletykákra. Azt állította, hogy nincs tudomása arról, hogy ilyen tervek lennének készülőben, de nem zárkózik el egyenesen az ötlettől.

„Majd meglátjuk. Vajon ez a válasz? Bukott Bosszúállók, akik visszatérnek… ez [az új pletyka,]? Szó szerint nem láttam ilyet. Nem beszéltük meg, hogy [miután elmagyarázták neki a pletykát] a visszavonuláson ez az igazság. Csinálunk egy projektet Scarlettel. Szeretem Robertet, ő a család része, de a visszatérés szempontjából majd meglátjuk.”

A többi szereplő, köztük Scarlett Johansson is foglalkozott az esetleges visszatérésükkel. A színésznő a Today-nek azt mondta, hogy „igazi Marvel-csodának” kellene történnie ahhoz, hogy Fekete Özvegy visszatérjen a halálból. Úgy tűnik, ezek a pletykák egyelőre csak spekulációk. Evans válasza korrelál másokéval, miszerint a Bosszúállók újraegyesülése nem fog egyhamar bekövetkezni.

Forrás: The View, Variety, Today

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu