A State of Decay 3 mellett más projekteken is dolgozhat az Undead Labs?!

A State of Decay-sorozatot fejlesztő Undead Labs más „még be nem jelentett” projektek mellett a State of Decay 3-on is dolgozhat…

 

 

A State of Decay játékokat fejlesztő Undead Labs állítólag a State of Decay 3 mellett más projekteken is dolgozik. A fejlesztő már jó ideje dolgozik a State of Decay 3-on. A játékot a 2020-as Xbox Games Showcase során jelentette be.

Az Undead Labs State of Decay-sorozatának játékai az iparág népszerűbb zombis túlélőjátékai közé tartoznak: a legutóbbi alkotás, a State of Decay 2 az egyik legjobb nyílt világú zombis túlélőjáték annak ellenére, hogy már több mint öt éves.

Sikere miatt sok rajongó felszólította a készítőket, hogy fejlesszenek folytatást. Ez a kívánság a State of Decay 3 bejelentésével teljesült. Az Undead Labs azonban azóta többnyire hallgatott a játék fejlesztésének előrehaladásáról, és ennek újabb oka lehet.

A Twitter-felhasználók, Idle Sloth és Romu_lus felfedezhették, hogy az Undead Labs a State of Decay 3 mellett legalább két eddig le nem leplezett játékon dolgozik. Ez további magyarázatot adhat arra, hogy a Gears of War fejlesztője, a The Coalition miért segít a sorozat következő részének fejlesztésében. Bejegyzéseikben Daniel Floyd, az Undead Labs korábbi vezető narratív animátorának LinkedIn-profilját idézték. Eszerint „más, még meg nem jelent projekteken” dolgozott, mielőtt 2023 februárjában elhagyta a csapatot. Tekintettel arra, hogy az Undead Labs 2020-ban jelentette be a State of Decay 3-at, hihető, hogy Floyd kijelentése azt jelentheti, hogy a fejlesztő a State of Decay 3 fejlesztése közben más játékokon dolgozik.

Floyd nyilatkozata nem említette, hogy az egyéb projektek, amelyeken az Undead Labs dolgozik, a fejlesztő új játékai lehetnek-e, vagy pedig más Xbox-játékfejlesztők támogatására szolgálnak.

Egyes játékosok azt találgatják, hogy az Undead Labs egyéb projektjei történetközpontú címek a State of Decay univerzumában. Mások úgy vélik, hogy túlélőhorror/akció fókuszú zombis játékokról van szó. Az egyik gamer azt is tudni véli, hogy az Undead Labs egyéb projektjei a State of Decay 3 DLC-i. Ez lehetséges, mivel a játék potenciálisan a cég legnagyobb és legmerészebb belépője lehet a State of Decay-sorozatban.

Idle Sloth és Romu_lus felfedezése nem biztos, hogy jó előjel a State of Decay 3 fejlesztésére és megjelenési dátumára nézve. A rajongók emlékezhetnek egy pletykára. Ez úgy szól, hogy a State of Decay 3 ismeretlen okokból csak 2027-ben jelenik meg.

Ha a pletyka igaz, akkor Floyd nyilatkozata és az Undead Labs munkahelyén tapasztalható állítólagos mérgező és szexista viselkedés lehet az oka a hosszú várakozásnak a The Coalition segítsége ellenére.

Ennek ellenére a cég nem foglalkozott a pletykákkal. Nem közölt megjelenési ablakot/időpontot a State of Decay 3-hoz. Így a rajongóknak érdemes szkeptikusnak lenniük a játékkal kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban. Legalább, amíg a fejlesztő nem ad ki hivatalos információkat a játékról.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu