Dragon’s Dogma 2: itt a hivatalos megjelenési dátum, gameplay és sok más újdonság! [VIDEO]

A Dragon’s Dogma 2 jövő tavasszal jelenik meg, és már előrendelhető Xboxra, PC-re és PS5-re Standard és Deluxe kiadásban is!

 

 

Néhány órával korábban a Capcom elrontotta a várva várt fantasy RPG egyik meglepetését! Ugyanis kiszivárgott a Dragon’s Dogma 2 megjelenési dátuma a Steamen. Ennek ellenére nagy várakozás előzte meg a tegnapi bemutatót, ami nem okozott csalódást. Hiszen a japán cég rengeteg gameplay-t mutatott a címből. Ez a fantasy RPG egyre jobban és jobban néz ki. Amit a cikk végi videóban láthattok, az csak megerősíti ezt.

Természetesen a Capcom a Dragon’s Dogma 2 Showcase-en elsőként a cím launch trailerét mutatta be: a Dragon’s Dogma-sorozat következő játéka tehát 2024. március 22-én jelenik meg.

A konferencia ezután rengeteg gameplay-jel és új részletekkel kezdődött a fantasy RPG-ről. Az alábbiakban a teljes konferenciát megnézhetitek. A játék tartalma a 17. percnél kezdődik.

A Dragon’s Dogma 2 rendezője, Hideaki Itsuno és a játék producere, Yoshiaki Hirabayashi is számos izgalmas részletet emelt ki. Emlékeztettek minket arra, hogy a játékosok választási lehetőségei állnak a címben a játékélmény középpontjában. Ám a legnagyobb hatást a felhasználókra a már látott hatalmas szörnyek, például az óriási Talos tették. Ez egy hatalmas fenevad, amelyet telepeseink segítségével kell megállítanunk. A legjobb az egészben, hogy a harc attól függően változhat, hogy hogyan közelítjük meg.

 

 

Dragon's Dogma 2

 

 

Új részletek a Dragon’s Dogma 2-ről

 

A narratívával kapcsolatban a producer megerősítette, hogy „a Dragon’s Dogma az Arisen története, akinek a szívét a sárkány vette át”. Míg „ez a folytatás az első játék világának helyszínét tükrözi, a kaland egy párhuzamos világban játszódik”. Láthattunk már néhányat Vermund, az emberi birodalom kiterjedt helyszíneiből, amely együtt él Battahl-lal, a szörnyek birodalmával. Ezen a helyen a trónért folytatott küzdelembe keveredünk, amelyben számos érdekes karakter, például Menella, Wilhelmina, Brant és Sven is felbukkan. Róluk többet megtudhatsz a hivatalos honlapon.

A Dragon’s Dogma 2 már előrendelhető PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re a Steamen keresztül.

A játékban elszórtan található küldetések egy másik kulcsfontosságú rész. A fő történetről már beszéltünk egy kicsit, de a világ lakóival beszélgetve további küldetéseket kaphatunk. Elmélyíthetjük a kapcsolatainkat ezekkel az NPC-kkel. Azt is elmondták, hogy van egy új faj, az elfek, akik saját nyelvet beszélnek. Külön móka megoldani, hogy a karaktereink megértésék őket. Ezt egy specializációval érhetjük el.

Emellett a karakteralkotás most még valósághűbb lesz. Az RE Engine-ben a fotogrammetriai technológia használatának köszönhetően minden eddiginél jobban fog kinézni főhősünk testreszabása. Ami a hivatásokat illeti, az egyik, ami ebben a játékban debütál majd, az Illusionist lesz. Feladata a többi bábu felhatalmazása mellett az, hogy összezavarja az ellenséget. Elérheti, hogy a szövetségeseik ellen harcoljanak. Ha további játékmenetre vagy kíváncsi, akkor látogass el a CapcomUSA YouTube-csatornájára, ahol már jó ideje játszanak a címmel. (Lásd az alábbi linket!)

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu