[PSSC-2023] A Dragon’s Dogma 2 epikus kalandnak ígérkezik – itt a friss gameplay! [VIDEO]

Tizenegy év várakozás után a PlayStation Showcase-en megjelent az első Dragon’s Dogma 2 trailer, amely hatalmas kalandokat ígér.

 

 

A Dragon’s Dogma 2 új trailere bőven tartogat látnivalót a félelmetes szörnyektől az izgalmas játékmenetig. A Capcom a PlayStation Showcase-en mutatta be a régóta várt akció-RPG játékmenetét. A rajongók nem is várhatnák jobban a jövőt.

Az első Dragon’s Dogma 2012-ben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a kritikusok pedig bőszen dicsérték játékmenetéért és innovatív harcrendszeréért.

A játék főhőse az Arisen, akit gyalogosok, AI által irányított társak kísérnek. Ők segítik a játékos karaktert az útja során. A játékosok létrehozhattak egy saját gyalogot, vagy kölcsönkérhettek más játékosok által készítetteket. A játékmenet másik alapeleme az volt, hogy az ellenségre rá lehetett mászni, hogy harcolhassunk ellenük.

A Dragon’s Dogma 2 trailere gyönyörű tájakkal indul, de hamarosan akcióba lendül. Úgy tűnik, az Arisen visszatér. Azonban nem emlékszik az előző kalandjaira. Hogy a történet pontosan mit fog tartalmazni, azt egyelőre nehéz megmondani. Rengeteg mitikus lény bukkan fel, a várt sárkányoktól kezdve a gorgón és különböző más mágikus lényeken át. A szokásos Dragon’s Dogma játékelemek továbbra is jelen vannak. Az Arisenek harc közben felmásznak az ellenségre. Úgy tűnik, legalábbis a környezet egyes részei rombolhatók lesznek. Továbbá lehetővé teszik a mágián keresztüli interakciókat.

A Capcom azt is ígéri, hogy a játék narratíva-központú lesz, és rengeteg választási lehetőséggel lesz tele, kezdve az Arisen kinézetének és hivatásának kiválasztásától egészen addig, hogy eldöntsük, hogyan közelítsük meg az egyes helyzeteket.

A játék társakat is ígér. Ők annyira egyedinek tűnnek majd, hogy a játékosok azt hihetik, hogy egy multiplayer kalandban vesznek részt. A Dragon’s Dogma 2 honlapja szerint ezt a legújabb mesterséges intelligencia technológia teszi majd lehetővé.

Nem kétséges, hogy a rajongók izgatottan várják, vajon a játék méltó utódja lesz-e az eredetinek. Azt azonban, hogy a Capcom pontosan mikor adja ki a játékot, egyelőre nem tudni. De tekintve, hogy a rajongók már tizenegy éve várnak a folytatásra, még néhány hónap várakozás elviselhetőnek tűnik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu