S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: tényleg nem egy paradicsom [VIDEO]

A GSC Game World régóta várt játékában először hallhatjuk az ukrán szinkront, ami alapból a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben lesz, így nem csak angol hangokat választhatunk, hanem a „hazai” is lehetőség lesz (mivel a stúdió is ukrán).

 

A sajtóközleményben azt mondja a Not a Paradise nevű trailerről a GSC Game World, hogy egyrészt jeleneteket láthatunk benne, másrészt pedig a helyszínekből kapunk áttekintést, így a sztorira és az atmoszférára is ráláthatunk. Az ukrán szinkron is bemutatást kap, ami egyfajta inspiráció is lehet a közönségnek a több mint két éve tartó háború kibírásában (egyszer ennek is vége lesz).

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl egyedi módon kombinálja a belső nézetes lövöldözést, az immerzív szimulátort (ilyen pl. a System Shock is), illetve a horrort, de természetesen nem maradhat ki a Zóna sem, így a sugárzás, a mutánsok, az anomáliák ezúttal is a játékmenet szerves részét fogják képezni. Az ellenfeleink között más emberek is lesznek, ugyanis nem mindegyik stalker (Zónajáró) lesz a mi oldalunkon, de ez mindig is így volt.

 

 

Nézzük a rendszerigényeket:

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 vagy 11
  • Processzor: Intel Core i5-7600K/AMD Ryzen 5 1600X, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM-mal)/AMD Radeon RX 580 (8 GB VRAM-mal)
  • Szabad tárhely: 150 GB, SSD-n

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 vagy 11
  • Processzor: Intel Core i7-9700K/AMD Ryzen 7 3700X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti (11 GB VRAM-mal)/Nvidia GeForce RTX 2070 Super (8 GB VRAM-mal)/AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB VRAM-mal)
  • Szabad tárhely: 150 GB, SSD-n

 

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én jelenik meg Xbox Series-re és PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), de az Xbox Game Passon is ott lesz. Korábban is megjelent volna, ha az orosz-ukrán háború nem játszott volna közbe.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu