Bejelentették, mikor számíthatunk a Cyberpunk 2077 „élőszereplős projekt” érkezésére!

MOZI HÍREK – Mivel a Cyberpunk 2077 az utóbbi idők egyik legnépszerűbb RPG-franchise-a, nem csoda, hogy a kiadó CD Projekt a lehető legtöbb lehetőséget keresi az univerzum bővítésére…

 

 

Nem elégszik meg a Cyberpunk 2077 videójáték sikerével a CD Projekt. (Nem is beszélve a nemrég megjelent Phantom Liberty bővítményről.) A sci-fi világát a fantasztikus Edgerunners Netflix anime sorozattal, valamint táblás társasjátékokkal, regényekkel és még sok mással is bővítette. Többek között egy egyelőre pontosabban meg nem határozott „élőszereplős projekt”-tel…

Még 2023 októberében jelentették be a Cyberpunk élőszereplős adaptációját a Mr Robot alkotói az Anonymous Contenttel együttműködve. Egyelőre nem tudni, hogy ez a Cyberpunk élőszereplős produkció sorozat vagy film lesz.

„Egy élőszereplős projekt, amely a Cyberpunk univerzumban játszódik, lehetővé teszi számunkra, hogy még szélesebb közönséget érjünk el. Örülünk, hogy ambícióink megvalósításához az Anonymous Content – egy nagy tapasztalattal rendelkező és elismert partner – támogatását is igénybe vehetjük” – mondta Michał Nowakowski, a CD Projekt CCO-ja és igazgatótanácsi tagja a sajtóközleményben.

Azon kívül, hogy nem tudni, hogy a Cyberpunk élőszereplős produkció sorozat vagy film lesz-e, azt sem tudjuk, hogy mikor jelenik meg. Egy friss pénzügyi jelentésben azonban arra utaltak, hogy a produkció leghamarabb 2025-ben érkezhet.

„A Cyberpunk IP-t a játékon túlmutató tevékenységeken keresztül is ápolni és fejleszteni fogjuk – a franchise lendkerékének keretein belül, amelyet működtetünk. Konkrétumokról most nem igazán beszélünk, de az egyik irány, amiben jövőre mozogni fogunk, az az Anonymous Contenttel bejelentett projekt – de nem ez lesz az egyetlen dolog. Ismétlem – a 2024-es év előrehaladtával még többet fogunk megtudni. Biztosan nem leszünk csendben” – mondta Nowakowski.

Nowakowski egyéb projekteket is sejtet a jövő évre és az azt követő évekre. Sokan reménykednek például a Netflix Cyberpunk: Edgerunners című sorozatának második évadában. Ami a közeljövőt illeti, a rajongók PC-n, PlayStationön és Xboxon élvezhetik a Cyberpunk 2077-et.

Forrás: CD Projekt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu