Cyberpunk 2077: jön a 2.1-es javítás, nem akármilyen újdonságokkal!

A CD Projekt Red közzétette a Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenő 2.1-es frissítésének hivatalos javítási jegyzeteit, amely több szempontból is tovább javítja a játékot.

 

 

A CD Projekt Red most nyilvánosságra hozta a Cyberpunk 2077 2.1-es frissítésének javítási jegyzeteit. A patch, ha minden igaz, még ma, december 5-én megjelenik. Az új frissítés több szempontból is megváltoztatja majd a játékot. Olyan új elemeket vezet be, mint a metrórendszer Night Cityben, javítja a játékmenetet, és még sok minden mást.

A Phantom Liberty DLC megjelenése óta a Cyberpunk 2077 a legnépszerűbb korszakába lépett.

A DLC nem csak a kritikusoktól kapott elragadó kritikákat, akik dicsérték a CD Projekt Red visszatérését a szörnyű indulás után, de a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty sláger lett, a megjelenést követő két hónap alatt 4,3 millió darabot adtak el belőle.

Most a CD Projekt Red nyilvánosságra hozta a 2.1-es frissítés javítási jegyzeteit a december 5-i megjelenés előtt. A frissítés nem lesz olyan jelentős, mint a 2.0-ás volt. Ám számos fontos változtatást tartalmaz, például a Cyberpunk 2077-ben bevezetik a teljes értékű metrórendszert. A Night City metrórendszer eredetileg szerepelt a játék trailereiben. Azonban a megjelenéskor nem volt elérhető. Most az új metrórendszer 19 állomással és 5 különböző vonallal rendelkezik majd. Egy másik jelentős változás az új „lazulós” események bevezetése. Ezek során V-nek lehetősége lesz romantikus partnereket hívni a lakásába. A karakter világgal való interakciója is javulni fog. A játékosok beülhetnek majd bárokba, üldözőbe vehetik őket bandák, miután bizonyos fő küldetésekben agresszívan lépnek fel velük szemben, és még sok minden más.

Az új Cyberpunk 2077 2.1-es frissítés olyan elemeket is bevezet majd, mint az újrajátszható autóversenyek, a kibereszközök új lehetőségei, új járművek, valamint bizonyos fegyverek és képességek egyes paramétereinek finomítása.

Néhány főnök, mint Yasha Ivanov, Boris Ribakov és Adam Smasher is megváltozik. Nehezebbé válik szembeszállni velük. További kisebb, de fontos változások közé tartozik a felhasználói felület nagyobb mértékű testreszabhatósága. Illetve, az akadálymentesítés is. Beleértve egy új akadálymentesítési lapot. Végül, a frissítés néhány bugot is eltapos majd. Javít jó pár, főként a Phantom Liberty-t érintő problémát, és javítja a teljesítményt néhány szempontból, például a villámlás terén.

Miközben a Cyberpunk 2077 még mindig kap frissítéseket, a CD Projekt Red nagy része már más projekteken dolgozik. Ezek egyike a játék folytatása, amely egyelőre Project Orion néven fut. A folytatás az Unreal Engine 5-öt fogja használni, és az elődhöz hasonló első személyű nézet helyett harmadik személyű lehet. Egyelőre azonban nem sokat tudni a játékról, beleértve a lehetséges megjelenési ablakot, vagy a történet részleteit, vagyis a megjelenés valószínűleg még nagyon messze van.

A javítások teljes listáját az alábbi linken találjátok!

Forrás: Cyberpunk.net

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu