Ítélet született Jonathan Majors ügyében – mihez kezd most a Marvel Moziverzum?!

MOZI HÍREK – Jonathan Majors amerikai színészt bűnösnek találták korábbi barátnője bántalmazásában egy New York-i tárgyaláson.

 

 

Úgy tűnik, Jonathan Majors Marvel Studios-béli karrierjének befellegzett. A hír ma érkezett, miután az Emmy-jelölt színészt a hatfős New York-i esküdtszék bűnösnek találta családon belüli erőszakkal kapcsolatos perében gondatlan testi sértés és zaklatás vádjában.

A stúdió képviselője megerősítette a hírt a döntésükről, miszerint nem lépnek tovább Majors-szal az MCU-ban.

Majors a Marvel Cinematic Universe 4-6. fázisában a legfőbb gonosz, „He Who Remains”, azaz „Kang the Conqueror” szerepét játszotta. A karakterként a Loki 1. évadában debütált 2021-ben. Majd idén a 2. évadban, valamint a februári Hangya és Darázs-filmben (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), amely világszerte több mint 476 millió dollárt hozott. Majorsnak volt egy back-to-back sikere is az Amazon MGM Creed III-ban márciusban, ami több mint 275M dolláros bevételt hozott.

Miután a WME a március 25-i letartóztatása óta eltelt hónapokban kitartott a színész mellett, továbbra is képviseli Majors-t. Hosszú ideje ügynöke, Elan Ruspoli a múlt héten rövid ideig tanúskodott Majors védelmében, a közel kéthetes per utolsó tanújaként.

A karakter a tervek szerint az MCU 5. és 6. fázisának egyik nagy gonosztevője lett volna, sőt, még saját filmet is szántak neki, a Bosszúállókban: A Kang-dinasztiát, amelyet 2026. május 1-jére terveztek.

Abból a filmből nemrég távozott a rendező – aki a Shang Chi-t is jegyzi – , Destin Daniel Cretton. Állítólag más Marvel-projektekkel foglalkozik. Még nem tudni, hogy a Marvel megtartja-e a Kang karakterét egy másik színésszel a szerepben, vagy sem. Michael Waldront nemrég szerződtették a Bosszúállók: A Kang-dinasztia megírására. A Loki 1. évadának showrunnerét azért hozták a fedélzetre, hogy a készülő Bosszúállók-filmeket átírja, tekintettel a Majors-szal kialakult helyzetre.

A Loki 2. évadának fináléja úgy tűnt, hogy a levegőben hagyja Kang the Conqueror és változatának sorsát. Nem ez az első eset, hogy a stúdiónak ki kellett cserélnie a színészeket egy adott szerepben. Az MCU nagyon korai szakaszában Terrence Howard kapta meg Rhodey szerepét a Vasemberben.

A tárgyalások megszakadtak Howarddal a folytatásról, és Don Cheadle lépett be a szerep helyére az MCU-ban, aki még az idei Disney+ sorozatban, a Secret Invasionban játszotta Rhodeyt.

Márciusi letartóztatása előtt Majors kiváló 2023-as évnek nézett elébe. Az Ant-Man és a Creed III előtt Majors elragadó kritikákat kapott a Sundance-drámáért, a Magazine Dreamsért. Ebben egy zavart amatőr testépítőt alakított. A filmet a Searchlight december 8-i mozibemutatóra és a díjátadó szezonra szánta. Ám a Disney tulajdonában lévő kiadó októberben visszavonta a mozikból. A film sorsa és az, hogy a Hulu közvetíti-e a filmet, egyelőre nem derült ki.

A letartóztatása után nem sokkal Majors-t kirúgta menedzsere, a 360 Entertainment és a The Lede Company is. A színészt, aki 2021-ben Primetime Emmy-díjra jelölték az HBO Lovecraft Country című drámájáért, számtalan projektből is menesztették. Köztük a Protagonist Pictures Walter Mosley The Man in My Basement című regényének játékfilmes adaptációjából. A Texas Rangers MLB-csapat reklámkampányából. Valamint a még be nem jelentett Otis Redding-életrajzi filmből, amelyet a színész a Fifth Season-tól kapott.

Forrás: BBC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu