Pókember 4: fontos Marvel-karakter MCU-s debütálásáról pletykálnak!

MOZI HÍREK – A Pókember 4 a pletykák szerint egy új MCU-polgárháborút és néhány fontos Marvel-cameót tartalmaz majd. Köztük a rajongók egyik kedvencének régóta várt visszatérését…

 

 

Az új Pókember 4 cselekményének részletei szerint a filmben lesz néhány meglepő cameo. Sőt, akár a Marvel Studios Amerika kapitány: Polgárháborújához hasonló „hősök csatájává” is válhat a mozi!

A készülő Pókember-filmről nem sokat tudni, de Tom Holland már tárgyalt a stúdióval arról, hogy újra eljátssza Peter Parker szerepét, aki valószínűleg a nulláról kezdi majd szuperhősként, miután Doctor Strange kitörölte mindenki emlékét róla.

Egy nemrég megjelent pletyka szerint Charlie Cox Daredevilje Pókemberrel fog össze egy Hell’s Kitchen-i bűnüldöző csapatban. Ant-Man megjelenéséről is keringenek hírek.

Egy új pletyka azonban egy sokkal vészjóslóbb koncepciót vázol fel. A megbízható X-alapú kommentátor, @Cryptic4KQual szerint a Pókember 4 a Polgárháború cselekményét eleveníti fel. „Nekem úgy írták le, hogy ez egy utcai szintű POLGÁRHÁBORÚ lesz” – osztotta meg, majd később pontosított: „Amikor azt mondom, hogy Polgárháború, akkor az alaphelyzetre gondolok, de STREET LEVEL”. Cryptic4KQual is becsúsztatott egy bombát az X szálba, mondván: „Kate, Jessica, Echo…”, és még több nevet sugallt, amikor további cameókról kérdezték, ezzel is alátámasztva azt az elméletet, hogy a Sony és az MCU konvergenciája történik.

A Polgárháborúban Chris Evans Amerika kapitánya állt szemben Robert Downey Jr. Vasemberével, ami megosztotta a Bosszúállók többi tagját a kormányzati felügyelet kérdésében.

Így az „utcai szintű” megjegyzés a szövetségi kormányzat részvételére utalhat. A közelgő Pókember folytatásban a hős kontra hős konfliktus valószínűleg nem fog a csúcsra járni. Ha Daredevil nagy szerepet kap a filmben, ő lehet a kulcsa ennek az utcai szintű csatának. Hiszen éjjel önbíráskodó, nappal pedig New York-i ügyvéd. Súrlódásokat okozhat Daredevil reakciója egy „új” szuperhősre ugyanezen a területen. Ezt az elméletet alátámasztandó a rajongók rámutattak, hogy Pókember és Daredevil kanonikusan többször is összecsapott már a képregényekben.

Ennek ellenére még mindig van esély arra, hogy a rajongók megkapják a Pókember és Daredevil összefogását, amire mindig is vágytak. A Cryptic4KQual által elejtett további nevek alapján egyes rajongók szerint Pókember egy Daredevil, Sólyomszem, Jessica Jones és Echo alkotta csapatot vezethetne az utcai „Sinister Six” ellen. Még mindig nem világos, hogy a további hősök mennyi képernyőidőt kapnak majd.

Ahogy @Cryptic4KQual is hozzátette: „Bármelyik jelentős Bosszúállók-hős lehet, hogy végül kisebb szerepben tűnik majd fel, bár jelen pillanatban nem világos számomra, hogy milyen szerepet játszanának, Ant-Man például”.

Ha ezek a pletykák igaznak bizonyulnak, az nagy felfordulást jelent az MCU-ban. A csapatösszevonások és a szövetségek változása megteremthetné a Marvel Studios számára a szükséges izgalmakat. A cégnek nehéz éve volt a kasszáknál az olyan közelmúltbeli bukások miatt, mint a Marvelek. Talán néhány ismeretlenebb karakterük csatolása a sikeres Pókember-sagához segít a Marvel Studiosnak méltóságteljesen átvészelni a visszaesést. Vagy talán a túl sok történetszál összeszövése felhígítja a jó dolgot. Ettől függetlenül a Pókember-rajongóknak van min rágódniuk, amíg várják a további hivatalos híreket.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu