Hugh Jackman nem akármilyen újévi Deadpool 3-fotót posztolt a karakteréről!

MOZI HÍREK – Hugh Jackman a Deadpool 3-ban Rozsomákként visszatérő arcápolással kecsegtet egy indokolatlan „Chop-Shot”-fotóval…

 

 

Hugh Jackman újabb incselkedő kulisszák mögötti pillantást osztott meg közelgő visszatérő Rozsomák szerepében a Deadpool 3-ban. A nem hivatalos forgatási kiszivárogtatások elapadtak Ryan Reynolds kérése után. Ám ez nem akadályozta meg Reynoldsot és Jackmant abban, hogy saját kötekedő képeket osszanak meg, amelyek közül Jackman „Chops-shot”-ja a legújabb.

Amellett, hogy átfogó és intenzív edzésprogramon kellett átesnie, hogy újra formába lendüljön Rozsomák újabb kiruccanásához, van egy másik aspektusa is, ami elengedhetetlen Jackman X-Men karakterré válásához: a tökéletesen ápolt arcszőrzet.

Egy új bejegyzésben az X-en (korábban Twitter) Jackman megosztott egy képet magáról, amelyen egy kicsit trimmeli magát. Az alábbi egyszerű kommentárral: „Chops. #Wolverine.” (A posztot a cikk végén láthatod.)

A Deadpool 3 mindig is a Marvel Studios legnagyobb esélye volt egy nagy sikerre 2024-ben. A húzós 2023 után a szájhős érkezése az MCU-ban immár a stúdió egyetlen esélye a sikerre. Ugyanis az összes többi filmet 2025-re tolták ki. Ez azt jelenti, hogy a rajongók most jobban, mint valaha, kétségbeesetten várják a filmmel kapcsolatos frissítéseket. Természetesen a multiverzum filmjét vezető dinamikus duó mindig szívesen eleget tesz a kérésnek.

 

Ryan Reynolds nem hagyja, hogy Hugh Jackmané legyen az egész móka

 

Hogy ne Hugh Jackmané legyen az utolsó szó 2023-ban, Ryan Reynolds felugrott a saját közösségi oldalára, hogy egy gyors üzenetet küldjön a rajongóknak, amihez egy kis Deadpool 2 húsvéti tojást is mellékelt. Az üzenet így szólt:

 

„Boldog új évet mindenkinek! Kivéve talán Shatterstarnak.”

 

A Deadpool-filmek rajongói emlékezhetnek arra, hogy Shatterstar volt az X-Force egyik tagja, akit még azelőtt elküldtek, hogy a csapat egyáltalán a földre tudott volna szállni az első küldetésükre. A csapat nagy részével együtt Shatterstar (Lewis Tan) korai halála előtt képes volt rossz irányba terelni Deadpoolt. Ez némi ellenségeskedéshez vezetett közöttük.

Bár Shatterstar és a többiek mindannyian elpusztultak a Deadpool 2-ben, minden esély megvan arra, hogy a közelgő Deadpool 3-ban néhány karakter visszatérhet.

Rengeteg spekuláció látott napvilágot, amit azok a korai kiszivárgott díszletek tápláltak, miszerint a filmben Deadpool és Rozsomák egy utazásra indul a multiverzumon keresztül. Beleértve egy megállót a régi Fox-univerzumban és sok másban is.

Shawn Levy rendező már utalt arra, hogy a Deadpool 3 több cameo megjelenést tudott beépíteni, mint amennyit valaha is hitt, hogy megúsznak. Ez a kijelentés nagy teret és elvárásokat támaszt a rajongók részéről. Hogy a film beváltja-e az ígéreteket, az majd 2024 júliusában derül ki. Ám a Marvel Studios reméli, hogy a rajongók, akik az előző Deadpool-filmeket is átütő sikerre vitték, visszatérnek a mozikba a legújabb kaotikus kalandjára.

Forrás: X (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu