Jonathan Majors végre nyilatkozott: ez a vélemény arról, hogy kirúgták az MCU-ból!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios és Jonathan Majors útjai elváltak egymástól, miután elítélték testi sértésért és zaklatásért. Most először szólalt meg nyilvánosan azóta…

 

 

Jonathan Majors beszélt a bántalmazásért és zaklatásért való elítéléséről, valamint arról, hogy milyen hatással volt rá és a karrierjére. Majors-t 2023 márciusában tartóztatták le bántalmazás vádjával. Decemberben ítélték el testi sértés és zaklatás vétsége miatt. A Marvel Studios szinte azonnal ejtette a színészt, és eddig nem részletezte a karakterrel kapcsolatos jövőbeli terveit. Majors eddig tartózkodott a nyilvános nyilatkozatoktól.

Az ABC News Live-nak nyilatkozva Majors nyilatkozott a viselkedéséről, valamint az esküdtszék döntésére és annak következményeire adott reakciójáról.

Majors fenntartja, hogy az ítélet nem áll összhangban a bizonyítékokkal. A következőket magyarázta az ABC műsorvezetőjének, Linsey Davisnek:

„Ott állok, és megszületik az ítélet. Azt mondom: ‘Hogyan lehetséges ez a bizonyítékok alapján, a vád bizonyítékai alapján, nem is beszélve a mi bizonyítékainkról? Hogy lehetséges ez?”

A tárgyalás középpontjában egy Majors és akkori barátnője, Grace Jabbari közötti veszekedés állt. Ennek során Jabbari egy másik nőtől származó üzenetet látott Majors telefonján, és elvette tőle a készüléket. Hogy mi történt ezután, az vita tárgya. Jabbari azt állítja, hogy a színész megragadta a karját, és a háta mögé csavarta, aminek következtében vágások, zúzódások keletkezett és az egyik ujja is eltörött. Majors azt állítja, hogy a támadás nem történt meg, és nem ő okozta a sérüléseit, és ezt azzal magyarázza:

„Ez nem történt meg. Bárcsak tudnám [hogyan történtek a sérülések]. Az tisztázná a helyzetet. Ez adna nekem egyfajta békét.”

Később hozzátette:

„Én egy sportoló vagyok. Atléta. Ismerem a testemet. Tudom, hogyan mozog. Ismerem az erőmet, vagy annak hiányát, érted? Semmi ilyesmit nem alkalmaztam nála.”

Kang szerepének elvesztéséről szólva Majors azt mondja, hogy „mintha megállt volna a világ”, amikor megtudta a hírt. Arra a kérdésre, hogy úgy gondolja-e, hogy újra színészkedni fog Hollywoodban, optimistának tűnik, mondván: „Hát persze, hogy igen. Imádkozom érte.”

Jabbari ügyvédje a nevében nyilatkozott Majors nyilatkozataira reagálva, kifejezve:

„Egyáltalán nem meglepő, hogy Majors úr továbbra sem vállalja a felelősséget a tetteiért. Az újabb nyilatkozatok időzítése egyértelműen a megbánás hiányát mutatja a tettei miatt…”

A Good Morning America részlete a cikk végén teljes egészében megtekinthető.

 

Hogyan halad előre a Marvel Studios, miután elváltak útjaik Jonathan Majors-szal?

 

Egyelőre nem világos, hogy a Marvel Studios mit tervez most, hogy ejtette Majors-t. Kang már két MCU-projektben is feltűnt (A legutóbbi Ant-Man filmben és a Loki sorozatban.). A 2026-os Bosszúállók címszereplő gonosztevője lenne (The Kang Dynasty).

A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, hogy Kangot újra castingolják, és a tervek szerint folytatják, de a stúdió talán el akar határolódni a karaktertől, tekintettel a Jonathan Majorshoz fűződő kapcsolatára.

Ugyanakkor az is lehetséges, hogy az MCU továbblép Kangtól. A Multiverzum-saga hátralévő részében esetleg egy új nagy gonoszra helyezi a hangsúlyt. A jelentések szerint a Marvel Studios elhagyta a „Kang-dinasztia” kifejezést a Bosszúállók 5 belső kommunikációjából. Ám a címváltozást nem tették hivatalossá. Korábbi pletykák szerint a Marvel Studios vezetői már fontolgatták Kang félreállítását, miután nem fogadták túl melegen a karaktert az utóbbi Hangya-filmben. Majors elítélése arra ösztönözhet, hogy visszatérjenek ezekhez a megbeszélésekhez. Mivel az MCU számára csak a Deadpool 3. jelenik meg 2024-ben, a stúdiónak van ideje átgondolni a lehetőségeket.

Forrás: ABC News, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu