Pókember 4: titokban már elhinthették, hogy ki lesz az új főgonosz?!

MOZI HÍREK – A Pókember 4 gonosztevőjére is fény derülhetett egy új pletykából, amely Tom Holland következő szóló Pókember-filmjének alaphangját adja az MCU-ban.

 

 

Az új Pókember 4 gonosztevő pletykák olyan találgatásokat indítottak el, amelyek okot adhatnak a rajongóknak arra, hogy még nagyobb izgalommal várják a hős Tom Holland-féle verziójának közelgő új fejezetének kezdetét.

Holland sikeres, három filmes Pókember-sorozatának végével – amelyet visszamenőleg a filmek elnevezésében szereplő közös szálra utaló bólintásként az Otthon-trilógiának neveztek el – a stúdióknak egyedülálló lehetőségük nyílik arra, hogy változást hajtsanak végre a karakter történetének hangvételében és terjedelmében.

Ez jelezte a rajongók számára, hogy Holland következő Pókember-filmjére több lehetőség is kínálkozik. A vita már régóta elég aktív az interneten. A képregényrajongók különösen nagy esélyt látnak arra, hogy Pókembert egy másfajta Marvel-történethez kapcsolják.

Miután Kevin Feige megerősítette, hogy a Pókember 4 története már 2023 márciusára eldőlt, a vita a vad lehetőségekről a bennfentesektől származó hírek várakozására terelődött. Úgy tűnik, hogy egy friss pletyka jó irányba terelheti a rajongókat. A Cosmic Circle podcast 50., a Marvel Cinematic Universe Echo című, a Disney Pluson futó sorozatnak szentelt adásában Alex Perez hozzászóló felvázolta az MCU állítólagos új fókuszát és irányát több közelgő projekttel. Kijelentette, hogy a Marvel bűnözői alvilága nagyban megmutatkozik majd, ahogy a franchise elfordul a multiverzális kalandoktól a szürkébb, utcai történetek javára. Olyan karakterek ismertek, mint Echo, Daredevil és Pókember, és konkrét utalást tett a „Devil’s Reign” képregény-eseményre, amelyben Kingpin New York City polgármestere lesz.

Fontos, hogy Perez olyan bennfentes információkra is utal, miszerint a Pókember 4-ben először fog élőszereplős formában debütálni egy képregényes gonosztevő.

 

Ki lehet a Pókember 4 titokzatos főgonosza?

 

Ez a megjegyzés rengeteg vitát váltott ki a közösségi médiában arról, hogy ki csatlakozhatna az MCU-hoz a Pókember 4 gonosztevőjeként. Beleértve magát Perezt is, aki ragaszkodott hozzá, hogy a rajongók hallgassák meg a podcast-nyilatkozatát, hogy szűkítsék a mezőnyt, amelyben Tombstone és Prowler is szerepelt, mint lehetséges tagok. Perez azonban közelebbről megvizsgálva a „kalapáccsal a szöghöz” kifejezést használja a gonosztevő alkalmasságának leírására, hogy csatlakozzon az MCU-hoz. Ebből logikusan arra következtetett, hogy Hammerhead lesz az, Pókember régi ellensége. Ha ez igaz, akkor ez az izgalmas új irány és bemutatkozás a negyedik filmben megmagyarázhatja, hogy Holland miért írt alá a Pókember 4-re a korábbi félelmek ellenére.

Perez azt is feltételezi, hogy az Echo, a Daredevil és a Pókember 4 révén bemutatott új gonosztevők azért emelkednek majd fel, hogy betöltsék a hatalmi vákuumot, amit a Kingpin a nyilvánosságnak szánt szerepkörbe való átköltözése hagyott maga után, ami miatt nem lesz képes korábbi bűnbirodalmának minden aspektusát látni.

Ez az új pletyka egybecseng a Pókember és a Daredevil összefogásáról szóló suttogásokkal. Valamint azzal a híreszteléssel, hogy a Pókember 4 rendezőjét, Jon Wattsot Drew Goddardra cserélhetik. Ő korábban a Netflix Daredevil sorozatán dolgozott, amelyet nemrég fogadtak be az MCU-ba, sok más sorozat mellett. Ezek mind jól illeszkednek a Perez által tárgyalt utcai irányvonalhoz. Bár az Echo minden bizonnyal jobb fogadtatásban részesülhetett volna, tisztességes lakmuszpapírként szolgál arra, hogy az MCU ebbe az irányba haladjon néhány hősével. Ugyanis a multiverzum szemszög megmagyarázhatatlanul kapcsolódik a növekvő szuperhős-fáradtsághoz. Utóbbit mind a Marvel, mind a DC stúdiók igyekeznek visszafordítani.

Ha az utóbbi idők sikertelenségei a mozipénztáraknál bármit is mutatnak, akkor egy teljes tónusváltás, amely összhangban van az olyan sorozatok sikerével, mint a Daredevil és az Arrow, talán pont az lenne, amit az orvos rendelt.

A potenciális irány és egy régi gazember debütálása miatt érdemes izgatottan várni. Ám a Pókember 4 talán még messzebb van, mint azt a rajongók szeretnék. Ugyanis az írósztrájk miatt elveszett idő miatt a negyedik rész akár 2026-ra is csúszhat. Így a filmek között 5 év szünet lesz. A rajongóknak meg kell várniuk, hogy az MCU hogyan állítja be a lehetséges új irányt a film megjelenése előtt.

Forrás: Cosmic Circus, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu