Mégis visszatérhet a Holdlovag az MCU-ba, de nem éppen úgy, ahogy várnánk…

MOZI HÍREK – A Holdlovag (Moon Knight) visszatérése az MCU-ba nem akkor és nem úgy fog történni, ahogy a rajongók várják, ha a Marvel Studios tervei a karakterrel kapcsolatban beigazolódnak.

 

 

A Holdlovag (Moon Knight) rajongói azóta sóvárognak, hogy a karakter debütált a saját Disney Plus élőszereplős sorozatában. Most egy új jelentés szerint a karakter hamarosan visszatér, de nem úgy, ahogy a sorozat rajongói várták.

A Holdlovag hatalmas kritikai sikert aratott és kereskedelmi szempontból is bizonyított, hiszen az MCU második legnagyobb Disney Plus debütálásával, holtversenyben a Sólyom és a Tél Katonája mellett, csupán Loki premierjének számaitól maradt el.

A sorozat befejezése óta a rajongók nagyon szeretnének többet látni a sötét, zord hősből. Még inkább, amikor a főszereplő Oscar Isaac megerősítette, hogy a Holdlovag visszatér egy másik projektben az MCU-n belül.

Most a CanWeGetSomeToast friss jelentése az Instagramon keresztül igyekszik tisztázni ennek az állításnak a részleteit. A pletyka szerint Moon Knight legközelebb a Marvel Zombies című MCU-projektben fog feltűnni. Ez a Disney Plus népszerű What If…? sorozatának spin-offja lesz. Mivel a Marvel Zombies nem része a fővonalbeli MCU-nak, TV-MA besorolással büszkélkedhet. Mint ilyen, a gyakran erőszakos és hátborzongató Moon Knightot láthatjuk benne a legjobb formájában. Ráadásul a hírek szerint a karakter sorozatban szereplő változata nem a Marc Spector-féle verzió lesz, amelyet Isaac alakított a sikeres minisorozatban. Hanem Khonshu új ökle, amelyet a készülő sorozatban mutatnak be.

Mivel a Holdlovag 2. évadának esélyeit Mohamed Diab rendező lelőtte, a karakter bekerülése a Marvel Zombikba sokkal üdvözlendőbb kilátás, mint annak esélye, hogy a nagyrészt szétesett és összetett élőszereplős változat bekerüljön az MCU jelenlegi Multiverzum-sagájának fővonalbeli narratívájába.

Vagy akár Tom Holland Pókember-filmjeinek furcsa világába, amely a pletykák szerint a jövőben keresztezi majd a Daredevilt és más rokon hősöket. Bár a Zombies projektben sok minden történik, a Holdlovag hozzáadása kiemelkedik a többi közül. A sorozatról korábban azt nyilatkozták, hogy másképp közelíti meg a koncepciót, mint az azt inspiráló „Mi lenne, ha…?” című epizód. Vagyis a nézők igazából csak találgatni tudnak, hogy a hős hogyan fog szerepelni a készülő projektben.

Azonban valószínűleg van némi elégedetlenség a hírrel kapcsolatban. Hiszen az élőszereplős figura vonzerejét, mint az MCU egyik vizuálisan legizgalmasabb projektjét, csak Isaac-nek a főszerepben nyújtott remek alakítása iránti szeretet múlja felül. Azzal, hogy a karakter egy animációs projekthez csatlakozik, amelyben egy nagy, nehézfiúkból álló együttes szereplőgárda és egy olyan történet lesz, ami egyenesen a Mi lenne, ha…? projektből származik, kevés esély van arra, hogy ugyanez a vonzerő megmarad.

Forrás: Instagram, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu