Deadpool 3: megérkezett a régen várt „szuperhős buddy movie” előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Deadpool 3 (angol címén Deadpool & Wolverine) régóta várt előzetese a Super Bowl alatt debütált, mindenki örömére.

 

 

A Marvel Studios végre bemutatta az első trailert a Deadpool 3 (Deadpool & Wolverine) című szuperhősfilmhez, amely Ryan Reynolds nagydumás hősének és Hugh Jackman Farkas/Rozsomákjának összefogását ígéri. Ha minden igaz, a mozi július 26-án kerül a mozikba, miután a tavalyi kettős sztrájk miatt néhány hónapot késett.

Matthew Vaughn, az olyan Marvel-címek mögött álló filmrendező, mint az X-Men: First Class a BroBible Post-Credit podcastjében nemrég elárulta, hogy olyan részleteket látott a filmből, amelyek „hihetetlenek”.

Hozzátette az Apple jelenleg a mozikban futó Argylle című kémvígjátékának rendezője: „Ez lesz a lökés… a Marvel-univerzum hamarosan megrázza őket, és újra életre kelti ezt a testet… Azt hiszem, Ryan Reynolds és Hugh Jackman meg fogja menteni az egész Marvel-univerzumot”.

A Deadpool 3 forgatókönyvét Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Reynolds és Levy közösen írta. A producerei pedig Levy, Reynolds és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige. Az MCU-ba a hármas folytatásban visszatér Morena Baccarin, mint Deadpool menyasszonya, Vanessa. Brianna Hildebrand, mint „Negasonic Teenage Warhead” mutáns. Jennifer Garner, mint Elektra. Leslie Uggams, mint Blind Al. Karan Soni, mint Dopinder taxisofőr. Stefan Kapicic, mint Colossus. Shioli Kutsuna, mint Negasonic barátnője, Yukio. Illetve, Rob Delaney, mint Peter, az X-Force tagja.

A Deadpool-franchise szereplőgárdájába újonnan érkezik a The Crown szereplője, Emma Corrin és a Succession szereplője, Matthew Macfadyen.

Az új Deadpool nagyjából felét még a tavaly nyári író- és színészsztrájk előtt forgatták le. A forgatás pedig a sztrájkok feloldását követően, november és január között fejeződött be. A munkabeszüntetések után gyorsan újraindult a gyártás a Warner Bros Beetlejuice 2, a Paramount Gladiátor 2, a Sony Venom 3 és a Warner Juror No. 2 című filmjei esetében is.

Forrás: YouTube, Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu