Jeff Bridges sikersorozata hamarosan visszatér – íme a premierdátum!

MOZI HÍREK – Az FX-nél megerősítették A nagy öreg (The Old Man) 2. évadának premierdátumát, ugyanis a Jeff Bridges-thriller hamarosan új epizódokkal tér vissza a szünet után!

 

 

A nagy öreg (The Old Man) 2. évadjának premierdátumát immár nyilvános. A Jeff Bridges nevével fémjelzett akció-thriller hamarosan visszatér. A 2022 júniusában debütáló, Tom Perry 2017-es regénye alapján készült adaptáció főszereplője az Oscar-díjas Bridges, aki egy látszólag átlagos embert alakít. Ám a fickónak veszélyes múltja és több álneve is van. A Jonathan E. Steinberg és Robert Levine duója által fejlesztett, olyan mellékszereplőket, mint John Lithgow, E. J. Bonilla, Alia Shawkat és Amy Brenneman felvonultató sorozat hét epizódból álló első évad általában pozitív kritikákat kapott.

Az FX főnöke, John Landgraf a Television Critics Association’s Winter 2024 sajtóturnéján tartott FX panelbeszélgetésen megerősítette, hogy a The Old Man 2. évadának premierjére még 2024-ben sor kerül.

Attól függően, hogy mikor tér vissza a sorozat, ez két év várakozást jelentene a premier óta.

 

Miért érdemes megnézni Jeff Bridges sorozatát (a vegyes első évad ellenére is)?

 

Indulásakor A nagy öreg a legjobb formáját hozta. Az első két epizódot Jon Watts rendezte, az MCU Pókember-trilógiájának rendezője. Ő a feszültséghez és az akcióhoz való érzékét hozza a premierhez. A sorozat Bridges-t Dan Chase-ként mutatja be, a címszereplő öregembert, aki csak azt szeretné, ha békén hagynák.

A múltja azonban utoléri, és a debütáló epizód egy idegtépő jelenettel zárul, amely megmutatja, hogy Dan mennyire találékony és gyilkos tud lenni, ha sarokba szorul.

Sajnos az FX sorozata nem tartja a lendületét. A későbbi epizódok túl sok monológ-hangsúlyos jelenettel nyűgözik le a tehetséges szereplőgárdát. Egész jeleneteket töltenek el félhomályos flashbackekkel. A jelenben pedig túl gyakran beszélgetnek a szereplők egymással súlyos témákról. Valami egészen mássá válik, mint az eredetileg ígért izgalmas tombolás.

A középső epizódok mélypontja ellenére az 1. évad befejezése azt ígéri, hogy a történet újra felpöröghet. Valaki, aki közel áll Danhez és egykori barátjához, Haroldhoz (Lithgow), veszélybe kerül. Mindez azt sugallja, hogy a 2. évad potenciálisan megtarthatja a karakterfókuszt. Eközben visszatérhet az emlékezetes debütáló epizódokhoz is.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu