Sam Raimi nyilatkozott a saját esetleges Pókember 4 filmjével kapcsolatban!

MOZI HÍREK – Sam Raimi igyekszik eloszlatni a pletykákat, de a szóválasztása némi reményt is ad a blockbuster-saga új kalandjával kapcsolatban.

 

 

Hideg zuhanyként érte Sam Raimi kommentje azokat, akik abban reménykednek, hogy Tobey Maguire címszereplésével áthatják a Pókember 4-et. A jeles rendező ugyanis „még nem” dolgozik rajta.

A Pókember: Nincs hazaút hatalmas sikere után elkezdtek pletykálni a világhálón a saga lehetséges negyedik részéről Tobey Maguire főszereplésével, valamint egy harmadik A csodálatos Pókember-filmről Andrew Garfield főszereplésével.

Ma már 2024-et írunk, és egyik projekt sem valósult meg. Ám ez nem akadályozza meg Raimit abban, hogy megkérdezzék a lehetőségről. A válasza? Íme:

„Olvastam őket [a pletykákat], de még nem dolgozom rajta. Úgy értem, a Marvel és a Columbia elég nagy sikert aratott a legutóbbi Pókember-filmekkel és azzal, ahogyan haladnak, szóval nem tudom, hogy visszajönnek-e majd hozzám, és azt mondják, hogy ‘Nos, emberek, mi is el tudjuk mesélni ezt a történetet!'” – mondta az utolsó Doctor Strange rendezője a CBR által felkapott nyilatkozatokban, amikor a filmes a legutóbbi WonderConon járt.

Előfordulhat, hogy esetleg Sam Raimi háta mögött tárgyalnak a Pókember 4-ről? „Én még nem beszéltem Tobey-val [egy negyedik filmről], de talán a Marvel vagy a Columbia Pictures igen, (…) Most dolgoztam a Marvel Studios-szal a ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ című filmen. Szóval nagyon jól kijövök velük. Biztos vagyok benne, hogy hallanék róla, ha készülne” – válaszolta.

Tehát a projekt még mindig megvalósulhat. A tény, hogy a Sony és a Marvel képesek együttműködni, minden bizonnyal egy kis reménysugárnak tekinthető az eredeti Pókember-saga negyedik részének bemutatására. Ám nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar megtörténhet. Már csak azért sem, mert mindkét cég jelenleg inkább arra koncentrál, hogy még idén elkészüljön egy újabb Pókember 4, ezúttal Tom Holland főszereplésével…

Forrás: CBR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu