Elkészülhet a Sam Raimi-féle Pókember 4?! Nem akárki árult el részleteket!

MOZI HÍREK – Thomas Haden Church állítása egybecseng azzal, hogy maga Sam Raimi mondta, szívesen dolgozna újra Tobey Maguire-rel, akár egy Pókember-filmben, akár nem…

 

 

Erről a filmről már több mint tíz éve beszélnek. Tobey Maguire visszatérése a Pókember-jelmezbe egy új Sam Raimi Pókember szólófilmben, és a 2007-ben bemutatott harmadik film eseményeinek folytatása az, amire sok mozilátogató már másfél évtizede vágyik. Első ránézésre valószínűtlennek tűnik, hogy ez megtörténik. Ám hallani ezt-azt, ami meglepő lehet.

Egyértelmű, hogy a Sony tervei más színésszel más irányt vettek, de még Tobey Maguire és Sam Raimi, az első Pókember-filmek egykori rendezője, esetében is van esélye, hogy ez megtörténjen.

Aki erre rámutatott, az a Pókember 3-ban a Sandmant alakító Thomas Haden Church. A ComicBooknak adott interjúban erről a lehetőségről kérdezték.

„Voltak olyan pletykák, hogy esetleg felkérnek egy újabb Pókember-filmre, és én már holnap elvállalnám” – kezdte Church. „Tudod, engem még soha nem kértek fel, hogy szerepeljek egy másik Marvel-filmben” – mondta, amikor az interjúban szóba került, hogy a Bosszúállók: Titkos háborúkban visszatérhet Sandmanként. „Tudod, szerintem Sam Tobey-val fog csinálni egy újabb Pókembert” – vélekedett a színész.

 

Elkészülhet egy Sam Raimi-féle Pókember 4 Tobey Maguire-rel?

 

„Volt egy opciójuk arra, hogy megcsináljuk a Pókember 4-et. Volt egy opciójuk arra, hogy visszatérjek. Szóval ha ez megtörténik, az nagyszerű lenne. Kezdek egy kicsit öregedni” – zárta a beszélgetést. Raimi a maga részéről 2022 végén azt mondta, hogy nyitott a film rendezésére (szintén a Comicbookon keresztül): „Szerintem bármi lehetséges. Igazából nincs konkrét sztorim vagy tervem. Nem tudom, hogy a Marvelt érdekelné-e ez jelenleg. De gyönyörűen hangzik. Még ha nem is egy Pókember-film lenne, akkor is szívesen dolgoznék újra Tobey-val, egy másik szerepben”.

Forrás: ComicBook.com (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu