John Cena egy legendás rivalizálásról rántotta le a leplet!

MOZI HÍREK – John Cena nemrégiben többek között a Halálos iramban (Fast & Furious) sztárjai közötti viszályról és a franchise-ba való bevonásáról is beszélt…

 

 

Habár csak 2021-ben csatlakozott a Halálos iramban (Fast & Furious) franchise-hoz, a Fast 9-ben Jakob Torettót alakító John Cena minden bizonnyal tud ezt-azt a két sztár, Dwayne Johnson és Vin Diesel közötti rivalizálásról. Cena nemrégiben újra eljátszotta Dominic Toretto öccsének szerepét a Fast X-ben. Karaktere gyötrelmes véget ért, ami látszólag Cena távozását jelezte a hosszú ideje futó akciófilmből.

Igaz, a Johnson és Diesel közötti viszály jóval Cena érkezése előtt kezdődött, a WWE megasztárját a legkevésbé sem lepte meg, hogy egyáltalán megtörtént.

Cena a Dax Shepherddel készített Armchair Expert with Dax Shepherd podcastben jelent meg. Itt az életről, a pankrációról és a showbizniszről beszélgetett, és megnyílt a Diesel és Johnson közötti viszályról. Amikor a pletykákról kérdezték, miszerint a két sztár között marakodás van, Cena az alfa státuszukról nyilatkozott, és előhúzott egy sort a Hegylakóból. Nézd meg a kommentjét alább.

„Természetesen vannak erről pletykák. Ezt nem tudom tagadni. Van két nagyon alfa, elhivatott ember. Ketten vannak, de csak egy maradhat.”

 

John Cena pankrátor tapasztalata lehetővé tette számára, hogy alkalmazkodjon a változékony környezethez

 

Mivel a WWE-be való érkezésekor belemerült a profi pankráció kultúrájába, Cena számára sem idegen, hogy erős alfa-személyiségek között legyen. A továbbiakban arról beszélt, hogy a birkózó veteránok között volt a formálódó évei alatt. Beszélt annak fontosságáról, hogy minden helyzetben képes legyen alkalmazkodni. Azt tanácsolta, hogy „ismerd meg a termet”.

„Ember, ne feledd, hogy egy olyan öltözőbe csöppentem, ahol [vannak] generációs veteránok. ‘Mivel foglalkozott az apád?’ ‘Birkózással.’ „Mit csinált a nagyapád?” „Birkózott. Én már voltam ilyen környezetben; ismerem a termet, és csak alkalmazkodom ahhoz, ami történik.”

 

 

Dwayne Johnson számára véget ért a Halálos Iramban-saga története John Cena

 

 

A Johnson és Diesel közötti viszályt állítólag 2016-ban kezdte „The Rock” a közösségi médiában a Fast 8 forgatásának utolsó hetében.

Míg Johnson elismerően nyilatkozott női színésztársairól, addig néhány férfi kollégáját szakszerűtlen „cukis*ggűnek” nevezte. Neveket nem mondott, Diesel magára vette a kijelentést. Ők ketten azóta elsimították a rivalizálásukat, Diesel pedig nem nevezte a viszályuk mögött álló motivációit másnak, mint „kemény szeretetnek”.

A Fast 9-ben játszott szerepével a franchise-ba való bekerüléséről szólva John Cena szerényen nyilatkozott az élményről. Ahhoz hasonlította, mintha „meghívták volna valakinek az otthonába”.

Ezzel tiszteletet adott egy olyan sorozatnak, amelyről senki sem gondolta volna, hogy ilyen sokáig fog tartani.

„Meghívtak valakinek az otthonába, valakinek a családjába. És függetlenül attól, hogy fizikailag hogyan néz ki egy másik emberhez képest, ez egy olyan IP, amelynek már kilenc része volt, és ez egy akciófilm – ez ritka levegő. Legalábbis ezt tiszteletben kell tartani.”

Cena, aki jelenleg az Amazon Prime Video Ricky Stanicky című filmjének főszereplője, azt mondja, soha nem volt célja, hogy a Fast & Furious franchise-hoz való csatlakozásával beárnyékolja akár Johnsont, akár Dieselt. „Nem próbálom megszerezni a homokozót. Ez nem az én dolgom” – mondta. „Hálás vagyok azért, amit kaptam, csak a lehető legjobb tűzoltó akarok lenni”.

Forrás: Armchair Expert

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu