John Cena legújabb filmje a Warner Bros. legújabb áldozata – A stúdió újabb teljesen befejezett produkcióját dobja a szemétbe!

MOZI HÍREK – Tragikus sorsú produkciók a Warner Bros. háza táján: a Batgirl bukása után most a John Cena főszereplésével készült ‘Coyote vs. Acme’ is a kukában landolt. A Warner újra meglepetést okozott azzal, hogy egy teljesen elkészült filmet töröl, ezzel John Cena és a rajongók csalódását kiváltva. Vajon ez lesz az új trend a stúdiónál, ahol a mozikra koncentrálva feláldozzák az HBO Maxra készült projekteket?

 

Tavaly, David Zaslav vezetése alatt a Warner Bros. Discovery nem adott esélyt sem a Batgirlnek, sem a Scoob! Holiday Hunt című filmnek. Ezek az HBO Maxra szánt projektek a stúdió új stratégiája miatt buktak el, amely szerint csak a magas minőségi követelményeket kielégítő filmek kapnak helyet a mozivásznakon, a többit pedig egyszerűen elvetik, így csökkentve az adóterheket.

Legutóbbi áldozatuk a ‘Coyote vs. Acme’, amely a híres prérifarkas, Wile E. Coyote kalandjait meséli el John Cena szereplésével, egy élőszereplős-animációs keverékben. A 30 millió dollárból készült film rendezője Dave Green, akit a ‘Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!’ című filmről ismerhetünk. James Gunn, a DC Studios elnökének munkája is szerepel a film történetében.

A Warner Bros. Pictures Animation keze alatt készült a film, de az új vezetőség alatt itt is változások történtek: a stúdió mostantól évente két mozifilm kiadására törekszik, kezdve 2026-tól. A ‘Coyote vs. Acme’ bemutatóját eredetileg 2023. július 21-én tervezték, de a Barbie film megjelenése mindent megváltoztatott.

Dave Green, a film rendezője így reagált: „Három éven át dolgoztam egy olyan filmen, amelynek középpontjában Wile E. Coyote áll, a világ egyik legkitartóbb karaktere. Csodálatos csapat vett körül, akik szívüket-lelküket adták a projekthez. Büszkék vagyunk a végeredményre, amit a tesztközönség is magasra értékelt. A Warner döntése így még fájdalmasabb számunkra, de Wile E. Coyote szellemében csak a kitartás és az ellenállás diadalmaskodik.”

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu