Végre elkészülhet a Féktelenül valódi folytatása?! Sandra Bullock és Keanu Reeves is megszólalt

MOZI HÍREK – Mindkét színész kiemelte, hogy milyen nagyszerű volt a kémia közöttük a Féktelenül (Speed) forgatása során.

 

 

Sandra Bullock és Keanu Reeves 1994-ben szerepeltek a Féktelenül (Speed) című filmben, amelyet ma is megnézhetünk például a Disney+-on. Ebben a John Wick színésze egy fiatal rendőrt alakított, akinek egy 80 kilométer/órás sebességgel száguldó buszon kellett hatástalanítania egy bombát. A színésznőnek pedig át kellett vennie ennek a járműnek a kormányát, hogy megakadályozza a balesetet, és elég időt nyerjen a bomba hatástalanításához.

30 évvel a produkció megjelenése után a két sztár szerepelt az 50 MPH podcastban, ahol kifejezték, hogy szeretnének együtt szerepelni a saga egy új részében!

A több mint 40 perces beszélgetés során felidézték az akkori forgatás történeteit. Továbbá azt, hogy milyen könnyedén forgattak, hiszen mindketten nagy affinitással álltak színpadra.

 

Ha a főszereplőkön múlik, lesz Féktelenül-folytatás

 

Ezekben a hipotetikus forgatókönyvekben, miszerint újra megcsinálnák a Speed-saga egy produkcióját, mindkét színész egyetért abban, hogy remek munkát végeznének a forgatáson. A részletekre kitérve a színésznő úgy érzi, hogy újra együtt kell forgatnia filmbeli partnerével: „Mielőtt meghalok, mielőtt elhagyom ezt a bolygót, találkoznom kell Keanuval a kamera előtt”. Reeves sem volt rest ebben a tekintetben, és egyetértett azzal, hogy újra együtt kell állniuk a kamera elé, mielőtt véget ér a karrierjük: „Nagyon szeretnék veled dolgozni, mielőtt még lehunyjuk a szemünket”.

Ezzel a művészi kapcsolattal kapcsolatban mindkét színész egyetért abban, hogy mennyire összetett dolog ez a fajta szimpátia a filmvilágban.

„Affinitást éreztünk egymás iránt. A karakterek is éreztek egymás iránt vonzalmat. Azt hiszem, Jack és Annie élete különbözik Sandra és Keanu életétől, […] de nagyon szórakoztató volt, és bíztunk egymásban” – mondta a veterán színész.

„Az embereknek őrült románcai vannak a filmekben, de nem érzed, hogy bármi is lenne köztük. Körülbelül háromszor-négyszer néztünk egymásra a filmben, mert folyamatosan foglalkoznunk kellett a helyzettel. És azt hiszem, ettől olyan izgalmas: amikor nézed, azt akarod, hogy a karakterek összejöjjenek. Ez egy okos húzás. Nagyon jól éreztem magam Keanuval […] Nem volt semmi, amit ne tudott volna megpróbálni vagy elmondani. […] Ez a fajta bizalom a színészek között nem gyakran fordul elő” – árulta el Sandra Bullock.

Forrás: 50 MPH podcast

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu