Donald Trump új példaképre talált – egy filmes sorozatgyilkos személyében?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Donald Trump elnökjelölt valamilyen okból kifolyólag a filmtörténet egyik legnagyobb gonosztevőjét méltatja beszédei során…

 

 

A bárányok hallgatnak (Silence of the Lambs) furcsa módon Donald Trump amerikai elnökjelölt gyűléseinek és beszédeinek szerves részévé vált. Jonathan Demme Jodie Foster és Anthony Hopkins főszereplésével készült sorozatgyilkos thrillerje furcsa választásnak tűnhet, hogy Trumpot kísérje a kampánykörútra. Ám a republikánus jelölt és az Egyesült Államok korábbi elnöke az elmúlt hónapokban bőszen használta a filmet beszédeinek bevándorlásellenes részeiben.

Hannibal Lecter, A bárányok hallgatnak című film bebörtönzött kannibálzsenije valószínűleg furcsa kabalája a konzervatív határellenőrzési politikának.

Azonban Trump mindig is kvázi hollywoodi politikus volt, afféle „posztmodern Ronald Reagan”. Filmekben és tévéműsorokban szerepelt, Howard Sternnel beszélgetett, Kristen Stewartról és Robert Pattinsonról tweetelt, és Jeffrey Epsteinnel táncolt fiatal partizók klubjaiban. Legutóbbi gyűlésén, amelyet a New Jersey állambeli Wildwoodban forgattak, Trump ismét Hannibal Lectert vette be:

„A bárányok hallgatnak! Látta már valaki A bárányok hallgatnakot? A néhai, nagy Hannibal Lecter! Ő egy csodálatos ember. Gyakran meghívott egy barátját vacsorára. Emlékeztek az utolsó jelenetre? „Elnézést, épp egy barátomat várom vacsorára”, amikor ez a szegény orvos elsétált mellette. „Egy barátom vacsorázik nálam”, mondta Hannibal Lecter. Gratulálok; a néhai, nagy Hannibal Lecter.”

Trump kínos csend és távoli kuncogások kombinációja után folytatta. A beszéd alapvetően bevándorlásellenes témákat boncolgat, amely az elmúlt hónapokban többször is elhangzott. A bárányok hallgatnak minden bizonnyal időtálló film. Nem világos, hogy Trump miért utal Hannibal Lecterre úgy, mint „a néhai, nagyszerű”, tekintve, hogy a karakter nem halt meg sem A bárányok hallgatnak-ban, sem más filmben.

Az sem világos, hogy szerinte mi a „nagyszerű” Lecterben, bár Trump valószínűleg kevésbé szó szerint és meghatározó módon használja a nyelvet, mint a legtöbb ember.

Jelenleg nem világos, hogy érkeztek-e magas IQ-val rendelkező kannibálok az USA-ba Mexikóból, Nigériából, Guatemalából, Kenyából, Szíriából, Libanonból vagy máshonnan. Remélhetőleg a határőrség legalább figyelemmel kíséri a határon legálisan vagy illegálisan átkelő sok ember étkezési szokásait. Trump még nem említette azt a valószínűleg számtalan menedékkérőt, akik megnyúzták az elrabolt nőket, hogy a húsukat viselve Q Lazzarus „Goodbye Horses” című dalára táncoljanak. De hosszú még a kampány, szóval simán megtörténhet…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."