Megtudtuk, ki alakítja majd Donald Trumpot a The Apprentice-ben!

MOZI HÍREK – Sebastian Stan, akit az MCU-ban a Tél Katonájának alakításáról ismerhetünk, a fiatal Donald Trump szerepét kapta meg a The Apprentice című készülő filmben.

 

 

A The Apprentice című készülő filmben Sebastian Stan alakítja Donald Trump egykori elnököt. Stan leginkább arról ismert, hogy a Marvel Moziverzumban a Tél Katonájaként is ismert Bucky Barnes szerepét alakítja. A sztár eddig hét MCU-filmben, valamint a Disney+ MCU-s A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatában szerepelt. Ráadásul 2022-ben Emmy-jelölt lett, köszönhetően a Hulu minisorozatában, a Pam & Tommy-ban nyújtott legutóbbi szerepének.

A Deadline szerint Sebastian Stan egy fiatal Donald Trump szerepét kapta meg a The Apprentice című filmben, amelyet Ali Abbasi iráni rendező készített, aki legutóbb a The Last Of Us két epizódját, valamint a 2022-es Holy Spider című filmet irányította.

A film az 1970-es és 1980-as évek New Yorkjában játszódik. Azt követi majd nyomon, ahogy Trumpot Roy Cohn mentorálja, miközben megpróbálja kiépíteni ingatlanbirodalmát. Az Öröklésből (Succession) ismert Jeremy Strong és a Borat 2-ből ismert Maria Bakalova is csatlakozott a most készülő film szereplőgárdájához. A hírek szerint ők alakítják Cohn-t, illetve Ivana Trumpot.

 

Miért vállalhatta Sebastian Stan Donald Trump ellentmondásos szerepét?

 

Donald Trumpot valószínűleg a közelmúlt amerikai történelmének egyik legellentmondásosabb alakjának tekinthetjük. Számos más cselekedete mellett Trump részt vett a Barack Obama volt elnök születési helyével kapcsolatos „birther” összeesküvés-elmélet fenntartásában. Emellett karrierje során többször vádolták szexuális visszaéléssel. Elnöksége előtt és alatt (amelynek során kétszer is vád alá helyezték, bár hivatalából nem távolították el) Trumpot gyakran vádolták rasszizmussal, nőgyűlölettel, homofóbiával, transzfóbiával. Valamint köztörvényes bűncselekményekkel, többek között csalással, ami miatt jelenleg is bíróság előtt áll.

Az Amerika Kapitány sztárja azonban könnyen lehet, hogy éppen a Trumpot övező ellentmondások miatt kezdett el érdeklődni a szerep iránt.

Stan már megszokta, hogy összetett szerepeket vállal. A Tél Katonája is az, hiszen a karakter Amerika Kapitány egykori barátja, akit agymosással Hydra bérgyilkosává tettek. A Tél Katonájáról végül kiderült, hogy ő a felelős Vasember szüleinek haláláért. Az MCU-n kívül Stan szerepei nagyrészt olyan emberek szerepeit jelentették, akiket gonosztevőnek vagy akár egyenesen gonosznak lehetett tekinteni.

Sebastian Stan például a 2022-es Fresh című horrorfilmben egy olyan férfit alakított, aki nőket rabol el, hogy a feketepiacon eladja a húsukat. Nemrég pedig egy szintén ellentmondásos valós személyiség, Tommy Lee szerepét vállalta el a Pam & Tommy című filmben. Továbbá Jeff Gillooly szerepét az Én, Tonya című Oscar-díjas filmben. Úgy tűnik, a The Apprentice egy újabb ugródeszka lesz a karrierjében, amelynek során bonyolult embereket visz a képernyőre.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu