Pam és Tommy: a főszereplők meséltek, milyen is volt leforgatni az Emmy-favorit minisorozatot

MOZI HÍREK – Az év elején bemutatott Pam és Tommy minisorozatot 10 Emmyre jelölték.

 

 

Lily James és Sebastian Stan mindent beleadott a Pam és Tommyban nyújtott alakításába. James szinte felismerhetetlen volt a „szőke ciklon” Pamela Anderson szerepében, míg Stan remekül alakította a vad Tommy Lee-t. A Hulu eredeti sorozata 10 Emmy-jelölést kapott, köztük a Kiváló limitált vagy antológia sorozat, valamint a Kiváló főszereplő és színésznő limitált vagy antológia sorozatban vagy filmben jelöléseket. A páros alakítása valóban átütő volt, messze meghaladva a Downton Abbey-ben és a Marvel Moziverzumban jól ismert szerepeiket.

A sorozat feltárta az igazságot Pamela Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról, fényt derítve a pár nyilvánosságra került szexvideójára. Nem ők maguk hozták nyilvánosságra, hanem Rand Gauthier (Seth Rogen), aki Tommy Lee-től csalta ki egy összegben, ellopta a pár széfjéből, lemásolta a kazettát, majd eladta azt. A szélesebb nyilvánosságra kerülést követően a videót megosztották az interneten, a többi pedig már történelem. A Deadline-nak adott interjú során Lily James és Sebastian Stan belemerült a Pamela Andersonná és Tommy Lee-vé való átalakulás folyamatába. Arra a kérdésre, hogy James honnan tudta, hogy át tud változni Andersonná, a színésznő azt mondta, hogy „tényleg nem tudta”, hogy képes-e rá.

„Nem tudtam, tényleg nem tudtam. De annyira izgatott ez az őrült lehetőség…”

„Ez egy nagyon hosszú folyamat volt, ami hónapokkal korábban kezdődött azzal, hogy megnéztem minden egyes interjúját, amit valaha is adott, aztán a csodálatos sminkjét és minden más dolgot. Bár, amikor először kezdtem el beszélgetni vele, nagyon megfogott a beszédmódja, a humoros hárítása, és ahogyan tartotta magát, és hirtelen azon kaptam magam, hogy >>Ó, ezt látom, ezt felismerem, ezt megértem<<„.

Sebastian Stan szerepe a Pam és Tommy-ban legalább olyan fontos volt, mint James-é, és a színész hihetetlenül komolyan vette a szerepét. Állítása szerint „mindennapos ismétlésre” volt szükség ahhoz, hogy elkapja az alakítását, és egy hónapot vett ki magának, hogy gyakorolja, milyen lesz Tommy Lee szerepében.

„Igen, ez csak napi ismétlés volt, amolyan, csak, szerencsés voltam, mert volt ez az egy hónapom egyedül, mielőtt igazán elkezdtük volna, amikor csak úgy rutinból csináltam, tudod. Reggel felkelek, aztán böjtölök egy ideig, aztán elmegyek, megpróbálok 20.000 lépést megtenni LA-ben, és futok, mintha sétálnék, és meghallgatom az általam összeállított interjúkat, aztán délután jön a dobtanár. Aztán hetente egyszer kapok egy sms-t Robtól, hogy >>Megcsináltad már a dobverő-pörgetést?<< [Nevet] Én meg: >>Ó, Istenem, meg kell csinálnom a dobverő-pörgetést<<„.

Stan és James a Pam és Tommy szerepével életük talán eddigi legjobb alakításait tették le az asztalra, és elkötelezettségüket a rengeteg Emmy-jelöléssel jutalmazták. A 74. Primetime Emmy-díjátadóra szeptember 12-én kerül majd sor.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu