Pamela Anderson soha nem kívánja látni a Hulu Pam & Tommy című sorozatát

MOZI HÍREK – Pedig a Pam & Tommyra rengeteg néző kapcsol a Hulun, de Pamela Anderson, úgy tűnik, nincs köztük.

 

 

Pamela Anderson és Tommy Lee privát kazettájának nyilvánosságra kerülése a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztorija volt: ez az a téma, amit a Hulu Pam & Tommy című műsora alaposan körbejár, Anderson viszont nem szeretné újra átélni. A sorozat, amelyben Lily James alakítja Andersont Sebastian Stan Lee-je mellett, kifejezetten a videó ellopására és későbbi terjesztésére fókuszál, azzal együtt, hogy milyen hatással volt a pár életére.

Mit gondol Pamela Anderson az egészről? Nos, az Entertainment Weekly közlése alapján egy, a színésznőhöz közel álló forrás szerint teljesen elkerüli a sorozatot, még annyira sem kíváncsi, hogy megnézze az előzetesét.

Ahogy a forrás magyarázza: „Azt tudom, hogy soha, de soha nem fogja megnézni. Még évek múlva sem. Még a trailert sem”.

Ez összhangban lenne azokkal a megjegyzésekkel, amelyeket James tett, és amelyek arra utaltak, hogy Anderson nem akar részt venni a Pam & Tommyban, de még a szereplőgárda kiválasztásában sem. James elmondta, hogy személyesen többször is megkereste abban a reményben, hogy a sorozat forgatása alatt felveszi vele a kapcsolatot Anderson, de soha nem kapott választ. Ennek lenne értelme, ha Pamela Anderson célja egyszerűen az lenne, hogy teljesen elkerülje a Pam & Tommyt, bár James mégis csalódott, hogy nem tudta bevonni őt a projektbe.

„Nagyon bíztam benne, hogy be fog kapcsolódni. Bárcsak másképp alakult volna” – mondta James januárban a Porternek. „Nagyon bíztam benne, hogy egészen a forgatás kezdetéig kapcsolatban leszünk … Az egyetlen célom az volt, hogy a történettel törődjek, és hitelesen játsszam el Pamelát. Csak fogalmam sem volt, hogy képes vagyok-e rá. Soha nem dolgoztam még ilyen keményen. Elolvastam a könyveket, amelyeket [Anderson] írt, elolvastam a verseit, minden interjúját végig tudom papagájolni. Aztán persze ott volt a fizikai átalakulás. Lassan a hihetetlen csapatunk megtalálta azt az egyensúlyt, ahol hasonlítok Pamelára, de azt is éreztem, hogy ezen keresztül tudok színészkedni.”

Arról a negatív figyelemről, amit a felvétel nyilvánosságra kerülése hozott Andersonnak, James hozzátette: „A megszégyenítés annyira szélsőséges volt. Sajnos ez még mindig így van, nem gondolod? A nőket sokkal magasabb mércével mérik, és olyan módon támadják őket, ami annyira gonosznak tűnik. Pamela olyan szellemes és kecses volt, ahogyan tartotta magát. Csodálom ezt az erőt … Részese akarok lenni ezeknek a változtatási kísérleteknek. Tisztában vagyok vele, hogy sok minden hihetetlenül érzékeny és nehéz.”

Úgy tűnik, Tommy Lee-vel más a helyzet. Az EW beszámolója szerint Lee azon a véleményen van, hogy „minden nyilvánosság jó reklám”, és úgy tűnik, nem bánja a figyelmet, amit a Pam & Tommy hozott neki. Bár Pamela Anderson soha nem találkozott Lilyvel, arról is beszámoltak, hogy Lee a forgatás során valamikor találkozott Sebastian Stannel.

A Pam & Tommy már streamelhető a Hulun.

Forrás: Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu