A Szikla visszatér a ringbe – íme az első kép a The Smashing Machine című UFC-drámából!

MOZI HÍREK – Dwayne „A Szikla” Johnson Mark Kerr szerepében tűnik fel az A24 The Smashing Machine című filmjének első képén, amelynek most megerősítették, hogy Emily Blunt lesz a társszereplője.

 

 

A neves filmstúdió, az A24 közzétette az első pillantást a hollywoodi szupersztárra, Dwayne „A Szikla” Johnsonra, aki a The Smashing Machine című filmben az UFC-bajnok Mark Kerr szerepében látható. A Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) rendezője, Benny Safdie rendezésében készülő The Smashing Machine a vegyes harcművész történetét meséli el, és sokkal drámaibbnak ígérkezik, mint amit Johnsontól megszokhattunk.

A képen (amit a cikk végi tweet-ben találsz) Johnson a sarokban látható egy bunyó közben, és az akciósztár a megszokottól kicsit másképp néz ki, mint ahogy Kerrt kelti életre a vásznon.

A közönség által már megszokott hatalmas, izmos testalkatú The Rock immár ikonikus kopasz fejét göndör fekete hajjal takarja. Némi arcprotézist is visel, hogy minél jobban hasonlítson a UFC-bajnokhoz.

A képen emellett először láthatjuk Emily Bluntot is filmben, ami látszólag megerősíti a folyamatos pletykákat, miszerint ő fogja alakítani Kerr barátnőjét, Dawn Staples-t. Így újra együtt dolgoznak Dzsungeltúra-béli (Jungle Cruise) színésztársával.

„A The Smashing Machine Mark Kerr, a legendás MMA harcost követi a UFC korszakából a karrierje csúcsán” – olvasható a sportdráma szinopszisában. „Megküzd a függőséggel, a győzelemmel, a szerelemmel és a barátsággal a 2000-es évben”.

A The Smashing Machine még nem kapott megjelenési dátumot, de várhatóan 2025-ben kerül a mozikba.

 

A Szikla olyan filmeket akar készíteni, amelyek számítanak

 

A The Smashing Machine Benny Safdie első önálló rendezése. Korábban testvérével, Josh-sal olyan filmeken dolgozott együtt, mint az Adam Sandler főszereplésével készült Uncut Gems és a Robert Pattinson főszereplésével készült Jólét (Good Time).

A The Smashing Machine egyben Johnson azon vágyát is jelzi, hogy olyan filmeket készítsen, amelyek számítanak: a WWE sztárja elmondta, hogy bár nem hagyja el a nagy kasszasikereket, mostantól többet szeretne tenni színészi karrierjével.

A The Smashing Machine csak egy a sztár számos készülő projektje közül. Úgy tudni, a Moana 2-ben és a Moana élőszereplős remake-ben is újra eljátssza Maui szerepét. Valamint az Amerika kapitány sztárjával, Chris Evansszel fog össze a karácsonyi akciófilmben, a Red One-ban.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu