Dwayne Johnson „értelmes” filmeken és újabb Halálos iramban mozikon egyaránt dolgozni akar a jövőben

MOZI HÍREK – Dwayne „A Szikla” Johnson Mark Kerr szerepét játssza a bunyós gyors és zűrös életéről szóló készülő drámában.

 

Dwayne „The Rock” Johnson drámai fordulatot vesz következő filmjében, a Zúzógépben, amelyet Benny Safdie rendez. Johnson a Variety-nek adott új interjújában elmondta, hogy úgy érzi, mostantól több drámai filmet szeretne készíteni (és emellett továbbra is azokat a filmeket, amelyekről a legjobban ismert).

„A karrierem egy olyan pontján vagyok, amikor olyan módon akarom erőltetni magam, ahogyan a múltban nem tettem. A karrierem egy olyan pontján vagyok, amikor olyan filmeket akarok készíteni, amelyek számítanak, amelyek az emberséget és a küzdelmet [és] a fájdalmat tárják fel” – mondta.

Johnson a The Smashing Machine című filmben Mark Kerr szerepét játssza, a valós életben megismert extrém harcosét, aki a vegyes harcművészetekben folytatott brutális küzdelmeiről és drogfüggőséggel teli magánéletéről ismert.

Johnson elmondta, hogy részben azért vonzotta a film, mert Safdie egy olyan történetet akar elmesélni, amely „nyers és valódi”, „hiteles, időnként kényelmetlen és letartóztató karakterekkel”.

Ne számítsunk arra, hogy Johnson nem fog többé olyan típusú filmekben szerepelni, amelyekről a legjobban ismert – terjedelmes, nagy költségvetésű, akció- és kalandfilmekben. De A zúzógéppel Johnson valami újjal próbálkozik.

„Szeretném tisztázni, hogy nem azt akarom mondani, hogy ez a nagy, négynegyedes filmek elhagyását jelenti. Szeretem őket készíteni, és hatalmas érték és jelentőség van [bennük]” – mondta. „De megvan a helyük és az idejük. A karrieremnek azon a pontján vagyok, ahol többet akarok. És nem úgy értem, hogy több kasszasikerre vágyom. Úgy értem, hogy több emberséget akarok. És ezért Benny Safdie a tökéletes, együttműködő, éhes partner számomra.”

2002-ben az HBO kiadott egy dokumentumfilmet Mark Kerrről The Smashing Machine címmel, de a Safdie-film egy drámai film a bunyós életéről.

A The Smashing Machine mellett Johnson további közelgő filmjei közé tartozik a Red One című ünnepi film Chris Evansszel, a Jungle Cruise 2. és további Fast & Furious filmek.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu