Az Amazon Games megnyitja első európai stúdióját – nem akárkit szereztek meg a vezetőjének!

Az első európai stúdió, az Amazon Games Bukarest, amelyet egy Ubisoft-veterán irányít, jelenleg felvételt hirdet.

 

 

Az Amazon bejelentette, hogy új videójáték-stúdiót nyit Romániában. Az Amazon Games Bukarest az első európai stúdiója, amely csatlakozik a vállalat Orange Countyban, Montrealban, San Diegóban és Seattle-ben működő csapataihoz.

A stúdiót Cristian Pana, a Ubisoft Bukarest korábbi ügyvezető igazgatója vezeti majd.

Pana több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik, és korábban a Far Cry szérián, a The Division és az Avatar: Frontiers of Pandora játékokon dolgozott.

„Nagyon örülök, hogy egy olyan időszakban csatlakozhatok az Amazon Gameshez, amikor a csapat aktívan építkezik egy izgalmas útiterv mentén” – mondta Pana.

„A múltban kiváló csapatokat építettem és vezettem, és tudom, hogy Európa ezen területe forró pont a játékipar legjobb tehetségei számára.”

Az Amazon Games megnyitja első európai stúdióját, amelyet egy Ubisoft-veterán vezet

 

Christoph Hartmann, az Amazon Games alelnöke hozzátette: „Az Amazon Games a nagyszerű játékok fejlesztésére és kiadására összpontosít, és ambiciózus hosszú távú ütemterv áll előttünk.”

„A belső fejlesztőcsapataink Európába történő kiterjesztése természetes következő lépés volt számunkra, ahogy a széles portfóliónkkal foglalkozunk. Bukarest a játékfejlesztés egyik legjobb feltörekvő európai városaként ismert, és alig várjuk, hogy kiaknázhassuk a gazdag tehetségforrásból származó lehetőségeket.”

Nemrég kiderült, hogy az AG fogja kiadni a Crystal Dynamics következő Tomb Raider játékát.

Az Amazon filmes részlege pedig sorozatmegrendelést adott le Phoebe Waller-Bridge Tomb Raider-adaptációjára is.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu