A Reacher 3. évadában akkora ellenséggel nézd majd szembe Alan Ritchson karaktere, mint még soha!

MOZI HÍREK – Alan Ritchson kolosszális kihívással néz szembe a Reacher 3. évadában…

 

 

A Reacher 3. évada Lee Child Persuader című könyvén, a Jack Reacher-sorozat hetedik könyvén alapul majd. A sorozatba bekerül Paulie, egy testépítő karakter, akinek puszta termete mellett eltörpülne az Alan Ritchson alakította főhősünk.

A CinemaBlend beszámolója szerint Paulie szerepét a „Holland óriás” néven ismert Olivier Richters veszi át.

Richters, aki olyan filmekben hagyott már félelmetes benyomást, mint a Fekete özvegy és az Indiana Jones és a sors tárcsája, olyan rendkívüli fizikumot visz a sorozatba, amely soha nem látott magasságokba emelheti az akciót. A szerző a könyvben jellemezte Paulie-t:

„Nagyon nagydarab fickó volt. Hat láb öt centi magas vagyok, és eléggé össze kell húznom magam, hogy egy szabványos harminc hüvelykes ajtónyíláson át tudjak menni. Ez a fickó legalább hat hüvelykkel magasabb volt nálam, és valószínűleg tízzel volt szélesebb a vállainál. Legalább kilencven kilóval volt nehezebb nálam. Talán többel is.”

 

 

Olivier Richters / Alan Ritchson / Reacher

 

 

Alan Ritchson egy szörnyű kihívással néz szembe a Reacher 3. évadában

 

A 3. évad története az Alan Ritchson által alakított Jack Reachert egy titkos akcióba hajszolja. Ebben az évadban Reacher az Anthony Michael Hall által alakított Zachary Beck erődszerű otthonába szivárog be. Utóbbi egy titokzatos férfi, aki folyamatosan aggódik családja biztonságáért.

Beck élete bizonytalan egyensúlyban van, amelyet beárnyékol megbízóinak baljós jelenléte, és amelyet egy csapat éber testőr őriz.

E testőrök között van Paulie is. Lee Child leírása Paulie-t úgy festi le, mint egy kolosszust az emberek között. Mindez egyedülálló kihívássá teszi egy ilyen szerep megformálását.

A CinemaBlend ugyanebben a beszámolójában Anthony Michael Hall elmondta, hogy érdekes összehasonlítást vont Richters és egy ikonikus filmes karakter között.

„Emlékeztet engem a , emlékszel, amikor gyerekek voltunk? A kém, aki szeretett engem, a Cápa karakterére, amit Richard Kiel játszott? Szó szerint óriás volt, olyan 220 centi magas. … Az a karakter (Paulie) tényleg él a sorozatban, és egy epikus csatát vívnak.”

Hall szerint a Reacher és Paulie közötti összecsapás egy epikus csata, amely tükrözi az életnagyságnál nagyobb személyiségüket.

„Nem akarom elárulni, de igen, határozottan úgy találkoznak, mint a könyvben. … Tudod, Reacher és Paulie összecsapása – van ebben valami Marveles, nem igaz? Olyanok, mint két szuperhős méretű fickó, szóval ez elég király.”

Közben a Reacher sorozat új forgatási fotóin (lásd a lenti tweet-ben) Alan Ritchson már a harmadik évad forgatásán dolgozik. Ebben az évadban Reacher magányosabb környezetben néz majd szembe a fenyegetésekkel és kihívásokkal.

Megerősítést nyert, hogy Maria Sten újra eljátssza Frances Neagley főtörzsőrmester szerepét, újra egy ismerős arcot és a folytonosság érzését hozva, ami a sorozat második évadában feltűnően hiányzott.

Ez a döntés valószínűleg a rajongók korábbi visszajelzéseit veszi figyelembe. Mindez megalapozott kapcsolatokkal és mélyebb karakterfejlődéssel gazdagítja a narratívát.

Forrás: CinemaBlend, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu