Bajban lehet a Venom-franchise?! Egy Sony-vezér nyilatkozott

MOZI HÍREK – Tom Rothman részleteket árult el a Venom 3-ról, amelyek biztosan csalódást okoznak a Tom Hardy-féle Venom-franchise rajongóinak…

 

 

Úgy tűnik, a harmadik Venom-film – hivatalos címén Venom: The Last Dance – valóban a karakter utolsó tánca lesz. A Sony Motion Pictures Group elnöke, Tom Rothman megerősítette, hogy ezzel a filmmel véget ér a Tom Hardy vezette Venom-franchise. A Deadline-nak nemrégiben a Sony közelgő programjáról beszélgetve, amely magában foglalja a Pókverzum-filmeket, a 28 évvel később és a Karate kölyök című filmeket, Rothman kijelentette, hogy a The Last Dance lesz Eddie Brock és az idegen szimbióta barátja utolsó kiruccanása, valamint a Sony Pókember-univerzum filmjének hatókörét is elárulta.

„A harmadik és utolsó Venom, hatalmas lesz” – fogalmazott Tom Rothman az interjúban.

A Sony kissé megkérdőjelezhető Pókember-spinoff univerzuma a Venommal kezdődött 2018-ban. Ebben Tom Hardy mutatkozik be a Marvel gonosztevő/antihőseként, aki gerillaújságíróként kezd, mielőtt akaratlanul összeolvad egy halálos képességekkel rendelkező szimbióta idegennel. A vegyes kritikák ellenére az első Venom-mozi hatalmas siker volt. 856 millió dollárt hozott világszerte a kasszáknál.

Így 2021-ben megjelent a folytatás. Andy Serkis rendezésében a Venom 2. – Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) újra találkozhat a közönség Brockkal és földönkívüli cimborájával, amikor az újságíró megpróbálja újraindítani karrierjét azzal, hogy interjút készít a sorozatgyilkos Cletus Kasadyvel (Woody Harrelson). Utóbbi a Carnage nevű idegen szimbióta gazdatestévé válik. Elődjéhez hasonlóan a második rész is kifejezetten vegyes kritikákat kapott, ám a közönség ismét nagyon szerette. Világszerte valamivel több mint 506 millió dolláros bevételt hozott, és a hetedik legtöbb bevételt hozó film lett az évben.

 

A Venom-franchise hattyúdala októberben érkezik a mozikba

 

A Venom: The Last Dance című filmet az első két rész írója, Kelly Marcel jegyzi. Ő írta a harmadik és egyben utolsó rész forgatókönyvét is Tom Hardy története alapján. Hardy mellett Juno Temple, Chiwetel Ejiofor és Clark Backo is feltűnik majd egyelőre meg nem nevezett szerepekben.

Bár a cselekmény részletei egyelőre nem ismertek, az utolsó folytatásban Hardy ismét Eddie Brock és Venom kettős szerepében lesz látható.

A forgatásról készült különböző képek látszólag elárulták, hogy a Venom: The Last Dance közvetlenül az MCU-s kiruccanás, a Pókember: Nincs hazaút című film eseményei után folytatódik, amelyben Brockot Tom Holland univerzumába küldték, mielőtt újra visszarepült volna a saját univerzumába.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu