Skull and Bones: a Ubisoft egy nagy dobásra készülhet a kalózos játékával?!

A fejlesztő úgy véli, hogy a Skull and Bones ezzel a lépéssel a játékosok nagy részét meggyőzheti arról, hogy tegyenek vele egy próbát…

 

 

A fejlesztése igencsak megviselte a Ubisoftot, és nem úgy néz ki, hogy a megjelenés sokat változtatott a helyzeten. A Skull and Bones fejlesztői azonban továbbra is küzdenek azért, hogy kalózos videójátékuknak legyen jövője. Három hónappal a megjelenés után, május 30-tól egyhetes ingyenes próbaidőszakot hirdettek.

A játék megjelenési ütemterve alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztő ezzel próbálja növelni a felhasználók számát, amint a második szezon elérhetővé válik.

 

A Ubisoftnak több játékosra van szüksége a Skull and Bones-hoz

 

Az S&B megjelenését a Ubisoft „négyes A”-ként határozta meg. A játéknak klasszikus stratégiákhoz kellett folyamodnia, hogy növelje a játékosok számát. A mindössze három hónappal ezelőtti megjelenés óta több agresszív marketingfogásnak is tanúi lehettünk a cég részéről. Először volt egy 8 órás, minden felhasználó számára elérhető próbaverzió. Majd egy 50%-os kedvezmény, most pedig egy hét ingyenes hozzáférés.

Érdemes megjegyezni, hogy a Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentésében megvédte a Skull and Bones vitatható teljesítményét. A fejlesztő nem osztotta meg az eladási adatokat, de hangsúlyozta, hogy hosszú távú bevételt kíván elérni a címből. Továbbá azt mondta, hogy „nagyszerű képességet mutatott a felhasználók megtartására, a második legjobb napi játékidőt elérve egy Ubisoft-cím esetében”.

Sőt, a vállalat szerint a szándék az, hogy kihasználják a Season 2 elindítását, ami ezzel az ingyenes próbaverzióval együtt jár, hogy „javítsák a jó felhasználói megtartást és növeljék a játékosbázist”.

Az olyan projektek, mint a Skull and Bones alapvető fontosságúak a Ubisoft jövője szempontjából. A fejlesztő megerősítette elkötelezettségét a nagy nyitott világokra és a videójátékokra mint szolgáltatásra épülő katalógus kialakítása mellett. Ebben az értelemben el kell kezdeniük olyan sikerek produkálását, amelyek arra szolgálnak, hogy a korábbi kételyeket maguk mögött hagyják.

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu