[UFC 2024] Friss gameplay-videóval jelentkezett a Star Wars Outlaws, ami egy roppant ismerős helyre kalauzol… [VIDEO]

Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a Star Wars Outlaws-ra, hiszen augusztus 30-án érkezik a nyár egyik kasszasikerének ígérkező játék.

 

 

Már egy éve, hogy bemutatkozott a Star Wars Outlaws-t. Most pedig a Massive Entertainment és a Ubisoft alig két és fél hónappal a megjelenés előtt ismét beenged minket a Lucasfilm-saga első nagy nyitott világába! Egy átfogó gameplay videót tettek közzé, amelyben a kérdés… Mit nem tehetünk majd meg ebben a hatalmasnak ígérkező játékban?!

 

Több mint tíz percnyi játékmenet a Star Wars Outlaws-ból

 

Konkrétan két videót kaptunk, plusz egy easter eggs-gyűjteményt. Az első egy alig több mint 10 perces gameplay demó volt, ahol a főhős egy kisebb űrcsatát és egy minijátékot követően egy olyan helyen landol, amit a játékosok és a franchise rajongói jól ismernek: a Tatooine-on! Kay Vess láthatóan azt a feladatot kapta, hogy felkutassa egy Mos Eisley-i szakértő fegyverforgató hollétét.

Mindez tökéletes ürügy arra, hogy körbevezessen minket Anakin Skywalker szülővilágán, és megismerjük egy kicsit többet arról, hogy miben mesterkedik.

A Massive nagy hangsúlyt fektet a Star Wars Outlaws felfedezési lehetőségeire. Ez azért fontos, hogy a főhős mindenféle megfoghatatlan szakértőt találjon, akik segítenek neki új képességek feloldásában. Az űr is ugyanolyan élő környezetnek mutatkozik, mint a felszín, ahol lehetőség nyílik arra, hogy véletlenszerű eseményeken keressünk néhány kreditet. De vigyázzunk, gondoljunk meg mindent, amit teszünk, mert, elveszíthetünk vagy szerezhetünk hírnévpontokat egyik vagy másik bűnszövetkezetnél ebben a galaxisban. Sőt, Vessnek olyan rossz híre van a Huttoknál, hogy a korábban említett küldetésünk bonyolultabb lesz, észrevétlenül kell beszivárognunk, mivel nem éppen szívesen látják ott.

A második trailer egy szokványosabb promóciós videó lett, amiben rengeteg részletet kapunk a kalandból, többek között megnézhetjük a különböző világokat, amiket Vess meglátogat – köztük Akiva dzsungelvilágát, Kijimi ősi városát és a Toshara hold szavannáit -, valamint a franchise-ból időnként felbukkanó különleges vendégeket, köztük Lando Calrissiant.

A felvételek emlékeztetnek a nyílt világ alapjaira. Valamint a jó hírnév kiépítésének fontosságára, hogy hozzáférjünk a jövedelmezőbb megbízásokhoz. Minden jó dolognak van árnyoldala, és a tét az utazás előrehaladtával egyre nő. Emellett egy kicsit mélyebbre ás a főszereplő narratív hátterébe is.

A Star Wars Outlaws-ban Kay Vesst, a szabadságra és új életre vágyó szerencselovagot követhetjük, aki harcol, lop és csal a galaxis bűnszövetkezeteivel, és végül a galaxis legkeresettebb embereinek listájára kerül. Augusztus 30-án érkezik a játék PC-re (Epic Games Store és Ubisoft Connect), PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."