Star Wars Outlaws: lerántották a leplet az űrcsatákról!

A Star Wars Outlaws minden bolygója vagy holdja körül keringő pályák vannak, amelyek felfedezhető területként szolgálnak.

 

 

2024. augusztus 30-án jelenik meg az év egyik legfontosabb videójátéka. A Star Wars Outlaws egy igen érdekes, Han Solo-stílusú akció-kalandjátéknak ígérkezik. A napokban felröppent a hír, hogy Jabba küldetése kizárólag azoknak lesz elérhető, akik a 100 eurónál többe kerülő kiadásokért fizetnek. Nemrég azonban újabb érdekes információk láttak napvilágot, ezúttal a hajókról és az űrharcról.

A Star Wars Outlaws bemutatója során az egyik legmeglepőbb pillanat az volt, amikor a főszereplő, Kay Vess fogta a hajóját, és egyenesen az űrbe ment.

A Game Informer közelebbről is megvizsgálta ezeket a funkciókat. Minden újdonság, amit tudunk, arra utal, hogy a játék még jobb lesz, köszönhetően a többféle lehetőségnek, amivel a hajót vezethetjük majd. Az első dolog, amit tudunk, hogy Kay hajóját úgy tervezték, hogy „elérhető, szórakoztató és akciódús” legyen.

Emellett minden bolygó vagy hold körül keringő pályák szolgálnak felfedezhető területként. Ez még nagyobb mélységet ad a játéknak. Ráadásul minden egyes ilyen pálya állítólag „tele lesz tennivalókkal”. Hiszen lesznek érdekes pontok, harcok, amiket meg kell vívni, és titkok, amiket meg kell találni. Amikor elérjük egy pálya határát, a hajó aktiválja a hipertérbe lépést, hogy egy másik bolygóra/holdra menjünk. Így dinamikus élményt nyújt majd. Ugyanakkor azt is tisztázták, hogy így „bármikor” oda utazhatunk, ahová csak akarunk. Sőt, a Ubisoft elmagyarázta, hogy mi különbözteti meg az SW Outlaws-t a többi Star Wars-játéktól. Azt mondják, „a kulcs a döntéshozatalban rejlik.”

 

További Star Wars Outlaws részletek

 

Az űrben is találunk majd nagy űrállomásokat, ahol leszállhatunk. Ott találunk majd mellékküldetéseket, árusokat, stb. Ahogy az várható volt, a csaták, amelyekkel szembe kell néznünk, attól függően változnak majd, hogy kivel kerülünk szembe. Egyesek kisebbek lesznek, míg mások igazi „epikus méretű” űrcsaták. Végül, de nem utolsó sorban a Ubisoft bejelentette, hogy a Star Wars Outlaws két megjelenés utáni bővítést is kap.

Forrás: Game Informer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu