Star Wars Outlaws: egy népszerű karakter fizetős fal mögött?! A Ubisoft tisztázta!

A francia kiadó mentalitása tipikusan az a pénzéhes, mohó álláspont, amit megszoktunk már a játékipar nagyobb kiadóitól, viszont amikor egy népszerű IP egyik közismert karaktere nem lesz alapból elérhető a játékban, az már kissé nevetséges.

 

A Star Wars Outlaws alapból 70 dollár, euróból átszámítva 28 ezer forint. De ez csak az alapverzió; nem lenne a Ubisoft Ubisoft, ha nem lenne drágább verzió is belőle. Ott van például a 110 dolláros (44 ezer forintos) Gold Edition, amivel a season pass is a miénk lesz. Ezzel két DLC, néhány kozmetikus tárgy, illetve egy olyan exkluzív küldetés, amit rögtön elérünk. Ennek a neve Jabba’s Gambit. Szóval úgy tűnt, hogy Jabba, a hutt nincs az alapjátékban! Nem csoda, hogy ezt a közönség felháborodással fogadta.

Erre a Ubisoft szóvivője reagált, így ezt nyilatkozta a PCGamernek: „Tisztázzuk, hogy Jabba, a hutt és a Hutt kartell a Star Wars Outlaws egyik fő szindikátusa, és a játékkiadástól függetlenül mindenki számára, aki megvásárolja a játékot, része lesz az élménynek. A Jabba’s Gambit küldetés egy opcionális, kiegészítő küldetés a Hutt kartellel Kay és Nix útja során a Külső Peremen keresztül. Ez a küldetés azok számára lesz elérhető, akik megvásárolják a season passt vagy a játék olyan kiadását, amely tartalmazza azt.”

Szóval a helyzet nem annyira pozitív, viszont továbbra is van valami, amit el kell mondani: nevetséges, hogy már a megjelenéskor fizetős fal mögé raknak tartalmakat, amik a játék részei már az első napon, de mi nem érhetjük el, ha nem vágunk a Ubisofthoz plusz 16 ezer forintot. Vagy plusz 24 ezret, ugyanis az Ultimate Edition (130 dollár/52 ezer forint) is ott van, ami két további kozmetikus csomagot, illetve a digitális művészeti könyvet ad az eddigieken túl, illetve ott van a három nappal korábbi hozzáférés. Megéri?

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án (vagy 27-én) érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu