[UFC 2024] Egy klasszikus Ubisoft-játéksorozat kap tematikus, a római korban játszódó epizódot! [VIDEO]

A Ubisoft Forward keretében váratlanul bejelentett Anno 117: Pax Romana 2025-ben debütál PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

 

 

Véget ért a Ubisoft Forward 2024, és bár az Assassin’s Creed Shadows meg a Star Wars Outlaws játékmenetét volt a középpontban, a stratégia és a városépítés rajongói is megkapták a maguk kis terét. Ugyanis bejelentették az Anno-saga új játékát! A francia cég bemutatta az Anno 117: Pax Romana című játékot, melyben egy római helytartó bőrébe bújhatunk. A cikk végén találod az élőszereplős trailer, amellyel bemutatták.

A Ubisoft bejelentette, hogy az Anno 117: Pax Romana 2025-ben jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re (a Ubisoft Store-on és az Epic Games Store-on keresztül).

A játékosok az Amazon Lunán és a Ubisoft+-on keresztül is játszhatnak majd vele a megjelenés napjától. A játékot már most felteheted a kívánságlistádra, a részleteket pedig a hivatalos weboldalon tudhatod meg. A fejlesztő Ubisoft Mainz egy olyan címen dolgozik, amely a Római Birodalom fénykorába repít vissza minket.

Ezúttal a helytartók szerepét fogjuk átvenni. Uralmunkat hatalmas területre kell majd kiterjesztenünk. A Ubisoft az eseményen elmondta, hogy az Anno 117: Pax Romana „a legnagyobb kronológiai ugrás, amit valaha is tettünk”, mert „rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a játékmenetet egy új korszakba vigyük, rengeteg új tartalmat vezetve be, amit a játékosaink felfedezhetnek” – mondta Manuel Reinher kreatív igazgató.

 

A Ubisoft szerint egy új korszak kezdődik az Anno 117: Pax Romana-val

 

A sajtóközlemény így fogalmaz: „ez az első olyan rész, amely az elismert építőipari franchise új vizuális arculatának jegyeit viseli”. Haye Anderson márkaigazgató megerősíti, hogy „megfiatalították az Anno vizuális identitását, ahogy a következő évtizedhez közeledünk, egyértelmű céllal: az építkezés örömére összpontosítva”.

Az új játékmenetet tekintve olyan kormányzónak kell majd lennünk, aki biztosítja tartományai gazdasági növekedését és jólétét.

Ez utóbbinál – a sorozatban először – a játékosok választhatják majd ki, hogy melyik tartományban kezdenek. Legyen az Albion kelta mocsárvidéke vagy a hagyományos római haza Itáliában. Itt kell majd megküzdenünk a ránk váró különféle kihívásokkal és lehetőségekkel. Nem maradnak ki a franchise olyan alapvető elemei sem, mint a diplomácia, a katonai erő és a narratíva.

Forrás: UbiStore, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."