Veszélyben foroghat az új Street Fighter-mozifilm sorsa?!

MOZI HÍREK – Danny és Michael Philippou nem tudja leforgatni a Street Fighter-filmet, mert időbeosztási gondjaik támadtak…

 

 

Az új Street Fighter-film forgatása hamarosan elkezdődik, azonban a korábban a projekthez csatlakozott rendezők nélkül! Az Egyesült Államokból származó hírek szerint Danny és Michael Philippou, az A24 Beszélj hozzám! (Talk to Me) című filmje mögött álló rendezőpáros állítólagos időbeosztási problémák miatt kiszállt a Capcom videójáték-adaptációjának fejlesztéséből. Az új rendező neve még nem ismert.

Úgy tűnik, a THR által megkeresett források szerint a két rendező néhány héten belül egy új horrorfilm forgatását kezdi meg az A24 számára, Bring Her Back címmel.

Ez megakadályozza őket abban, hogy teljesítsék a Legendary és a Capcom azon kívánságát, hogy minél hamarabb leforgassák ezt a Street Fighter-mozit. Egyelőre nem árultak el neveket arról, hogy ki fogja őket helyettesíteni a filmben.

Danny és Michael Philippou szerződtetése a projekt irányítására némi érdeklődést váltott ki a rajongók körében. Tekintve, hogy a két filmes milyen szenvedélyesen rajong a videójátékért. (Ráadásul le is tettek már az asztalra nézhető filmeket.) Távozásuk ezért rossz hír. Egyelőre még nem tudni, hogy ki veszi most át a stafétabotot a filmnél, amelynek még nincs közös mozibemutató dátuma.

A Street Fighter eddig sem volt éppen zökkenőmentes a mozikban. A videójáték alapján készült első film, amely Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült, végül inkább a forgatási problémákról, mint a film hírhedt minőségéről vált ismertté a közönség előtt. Viszont ez volt a nagyszerű Raul Julia utolsó alakítása, Mr. Bison szerepében. A Street Fighter: The Legend of Chun-Li nem volt ennyire ellentmondásos. Ellenben sajnos még az elsőnél is gyengébb filmnek szokták tartani…

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."