Nem bír leállni a Netflix – jön a Beyond Good and Evil-film

A filmet állítólag a Pokémon – Pikachu, a detektív c. film rendezője készíti majd a The Witcher-t sikeresen adaptáló Netflix-platformra.

A Netflix emellett úgy néz ki, hogy már együtt dolgozik a Ubisoft-al a Splinter Cell animációs sorozaton.

Úgy tűnik, hogy további meglepetések érkeznek a mozis és tévés videójáték adaptációk világából. A Netflix bejelentette, hogy dolgozik a Beyond Good & Evil filmen, a Ubisoft szép emlékű sci-fi kalandjának feldolgozásán. Méghozzá nem is akárkivel: megpróbálják Rob Letterman-t, a Pokémon – Pikachu, a detektív film rendezőjét megszerezni a projekthez, akinek legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.

 

Az egész estés film jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van, most is keresik a forgatókönyvírót, aki a játékklasszikus történetét filmre adaptálná. Emiatt aztán elég kevés részlet áll rendelkezésre a filmről. Igen, azt elmondták már, hogy élőszereplős / animációs hibrid lesz, amivel Lettermannak már van tapasztalata a Pokémon 2019-es sikere után, amely 433 millió dollárt kaszált.

 

Jason Altman és Margaret Boykin lesznek a film producerei a Ubisoft Film & Television-től, ami a francia vállalat egyik részlege, melynek úgy tűnik lesz elég munkája az elkövetkező években, hiszen a Netflix a Splinter Cell-ből is igyekszik animációs filmet készíteni, mégpedig a John Wick forgatókönyvírójával.

 

A Beyond Good and Evil 2003-ban jelent meg, viszonylag kevés siker mellett, de a játékosok egy csoportja egyszerűen beleszeretett a játékba, melyben Jade, a fotóriporter küzd a megállíthatatlannak tűnő idegen fenyegetéssel, s ehhez hű szövetségese is akadt Zerdy, a mára a játékipar ikonjának számító emberszabású malac képében.

 

A filmet ugyan bejelentették, de a Beyond Good and Evil 2 játék körül nagy a hallgatás. A játékot a Ubisoft Forward eseményükre sem vitték magukkal a franciák, bár ez nem meglepő, hiszen ebben a pénzügyi évben már biztosan nem jelenik meg.

 

A Netflix egyébként mást is bejelentett a közelmúltban, aminek játékos vonatkozásai vannak: mégpedig a The Witcher: Blood Origin-t, ami az eredeti sorozat előzménye lesz, s azelőtt játszódik 1.200 évvel, az első vaják történetét bemutatva.

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu