PlayStation 4 Update 9.00 – várjon egy kicsit!   

A PlayStation 4 nemrég kapta meg a legújabb frissítést, amely több szempontból is összekapcsolja a PS5-tel, de több felhasználónak is problémát okozott.

 

A PlayStation 4 legújabb, 9.00-as frissítésként megjelölt frissítése számos új funkcióval bővíti a PlayStation 5-höz való csatlakoztatást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy PS5-trófeákat nézzenek meg a PS4-en. A játékosok törölhetik az üzenetcsoportokat is, ha ők a tulajdonosok, a PS4 távoli játék pedig mostantól a WiFi-kapcsolat igénybevétele helyett a mobiladatok használatával működik.

Elméletben mindez remekül hangzik, a valóságban pedig számos problémát tapasztaltak azok, akik frissítettek a PS4 legújabb firmware-ére.

Az elmúlt huszonnégy órában az r/PS4-en nyílt egy Reddit-fonal, amelyben több mint száz hozzászóló kommentálta a lassúságot, a DNS-szerverek figyelmeztetéseit, és néhány konzol is tönkrement a frissítés miatt.

A Sony részéről egyelőre nincs hivatalos közlemény, és úgy tűnik, nem minden konzolnál fordul elő, és nincs konkrét konzolverzió, amelyiknél ez előfordulhat.

Kiábrándító, hogy 2021-ben egy firmware-frissítés után ez megtörténhet, és hogy a Sony még mindig nem tudott bizonyos firmware-eket problémamentesen elindítani a felhasználók számára. Remélhetőleg a Sony hamarosan kiad egy hotfixet, amely kiküszöböli ezt a hibát, és a PS4-felhasználók számára nem jelent problémát a frissítés.

 

Forrás: Gamerant.com

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu