Mortal Kombat X Trailer és bejelentés

A Mortal Kombat X-et hivatalosan is bejelentették 2015-re. Az új trailerben a jó öreg Scorpion és Sub-Zero csap össze egy igazi epikus küzdelemben.

Jó hír az előző generációs konzolok tulajdonosainak, hogy a Warner Bros őket sem felejtette el, hiszen PS4 és Xbox One mellett PS3-on is napvilágot lát majd a verekedős játék és ezúttal a PC-s tulajdonosokról sem feledkezik meg a cég.

A lent látható trailer pedig tényleg nagyon ütős. Láthatunk benne bizonyos alapmotívumokat, mint például a személyes fegyverek visszatérése, illetve a környezettel való interakcióba lépés lehetősége: letéphetjük például a faágakat, hogy elverjük vele ellenségeinket.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Evil_Mortal_Kombat2

Ugyanakkor, abból a tényből is kiindulva, hogy a játék régi és új generációkon is napvilágot lát, valószínűsíthető, hogy ez nem valódi játékmenet, bár erről sem a WB, sem a NetherRealm nem nyilatkoztak. A játékot egyébként jövő héten az E3 is bemutatja, úgyhogy remélhetőleg többet is tudunk Nektek mutatni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu