Sniper Elite 3: „Mentsd meg Winston Churchillt!” DLC

Szerintem mindenki tudja, hogy egy golyó nagymértékben képes megváltoztatni a történelmet. A Sniper Elite 3 esetében sincs másképp, ugyanis az 505 Games, és a Rebellion munkatársai bejelentették, hogy konzolra is kiadják a Winston Churchill megmentéséről szóló DLC  sorozat harmadik epizódját.

ps4pro.eu_sniper_elite_3_churchill_3

A történet szerint az angol miniszterelnök konvojával a Casablanca konferenciára igyekszik, ahol véglegesítené feltételeit az Axis csoport tagjaival szemben, így véget érne a háború. Viszont ez csak egy csapda, ugyanis a helyszínen várakozik rá Raubvogel, a német származású orvlövész. Mivel a tag cseppet sem számít kezdőnek, ezért minden tudásunkat be kell vetni ahhoz, hogy megakadályozzuk a merényletet. Mivel az Axis fülest kapott tevékenységünkről, ezért a  Schutzvollstrecker csapatokkal vállvetve kívánják megakadályozni tevékenységünket.

ps4pro.eu_sniper_elite_3_churchill_2

A fejlesztők állítása szerint az eddigi legnagyobb környezetet járhatjuk majd be.

Mik várnak ránk az epikus DLC legutolsó epizódjában? Csak a szokásos. Izgalmas tűzharcok, barikádok, csapdák, német helyőrségek, majd a kiegészítő legvégén maga Raubvogel.

2014.október 6-án fog megjelenni Playstaton 4, PlayStation 3, Xbox One, és Xbox 360 konzolokra. A Sniper Elite 3 tesztünket itt olvashatjátok.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu