FIFA 16: nagy csalódás lehet egyeseknek! Bizony, lesz olyan géptípus, amit kihagynak!

Már tudunk egyet s mást az idei FIFA játékról (pl. a megjelenési dátumot és a női csapatok felbukkanását), viszont egy új részletet tudtunk meg az ezévi futballfiesztáról… és ez egy csalódás lehet némely olvasónknak.

ps4pro.eu_FIFA16_2

Az Electronic Arts ugyanis nem tervez Nintendo 3DS és PlayStation Vita verziókat létrehozni – ez azért is érdekes, mert már a FIFA 13 is egy korábbi játék reskinje volt, és akkor még nem is volt egy éves sem a Vita. Szóval PS4-re lesz foci, Vitára nem, úgy tűnik, hogy Wii U-ra sem. Kicsit furcsa döntés, valószínűleg nem nagyon volt kereslet eme portok iránt…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu