Tony Hawk’s Pro Skater 5 – Újfent a kulisszák mögött [VIDEO]

Holott a megjelenés már egy hétre sincs (már szeptember vége volna? hogy rohan az idő), de a Robomodo és az Activision egy újabb deszkásokat bemutató trailerrel állt elő a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ből, amely szemmel láthatólag nem is akar PC-re jönni, mert a PlayStation 4/Xbox One páros mellett csak PlayStation 3/Xbox 360-ra fog jönni, igaz, az előző generációs verzióban nem lesz multiplayer, amely szerintünk annyit takar, hogy kb. fogják a 2012-ben megjelent átlag alatti THPS HD-t, majd átszerkesztik a pályáit.

Az új trailerben ismételten láthatunk játékmenetet, miközben újabb gördeszkások kerülnek bemutatásra – s bár a cel-shaded látvány viszonylag javított a látványvilágon, ennél a játéknál főképp a fizika minősége döntené el, hogy öt perc után a PS4 helyett a kukában landolna a lemez, vagy élvezettel nyomjuk, amíg lehet. A HD-hoz képest a fejlődés minősége is kérdéses lesz, viszont az, hogy továbbra is a hármas Unreal Engine-t használják, nem sok bizalomra adhat okot, amikor ott van már jó ideje a négyes!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu