Firewatch: Végre megjelenési dátumot kapott

A Campo Santoról nem nagyon hallhattunk idáig – pedig van ám a tarsolyukban egy igencsak tetszetősnek tűnő játék, amely a PlayStation 4-et és a PC-t fogja majd hamarosan betámadni. A Firewatchról lenne szó, amelyet már másfél éve jelentettek be. Lényegében az 1988-as Yellowstone tüzek után járunk majd, nem véletlenül: ugyanis egy tűztorony-felügyelőként fogunk részt venni majd a játékban.

A tetszetősnek tűnő Firewatch viszont mindezidáig csak „2015” megjelenési dátummal rendelkezett, de a Campo Santo bemondta a frankót: 2016. február kilencedikén érkezik minden platformra. A magány kivitelezése lesz az érdekes: mivel mindössze egy walkie-talkien keresztül kommunikálhatunk felettesünkkel, a vele való viszonyunk rajtunk fog múlni. Jó lesz ez? Mi bízunk benne – a fejlesztők első játéka már kapásból telitalálat lehet, még úgy is, hogy a Unity engine-t alkalmazza: szerencsére vannak már igen jó produktumok eme engine-nel (Never Alone például). A kép azért sugallja, hogy mire számíthatunk. Magány, félelem és talán… siker.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu