Grand Theft Auto Online: Lowriderezni de jó [VIDEO]

A Grand Theft Auto Online hamarosan új frissítést fog kapni. Ez egy autóshopot fog berakni a játékba, amelynek a neve Benny’s Original Motor Works lesz. A telefonunkon keresztül érhetjük el Benny-t, aki egy kicsit másképp veheti kezelésbe az autónkat. Főleg lowrider témában lesz otthon: hidraulika, felfüggesztés, ilyesmi, hogy a végén büszkén pattogjon autónk virtuális fenekünk alatt. Persze ennél azért egy kicsivel több is lesz…

Nem csak Benny boltja jelenik meg, hanem újabb küldetéseket is megnyit számunkra a Lowriders – egy új szereplő, Lamar köré fog összpontosulni ezek többsége. Adversary Modes, újabb karakter-testreszabási opciók, illetve néhány új fegyver is elérhető lesz a Lowriders telepítése után.

Eddig tényleg hiányzott a GTA Onlineból a lowrider autósdi, most viszont ez kiküszöbölésre kerül PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt október 20-ától, ugyanis ekkor érkezik a Lowriders. Előző-gen konzolokra már nem! (És ezzel máris megoszthatja a helyét a Life is Strange és a Tales from the Borderlands fináléval, jól van…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu