PC-én is Remote Play-ezhetünk majd PS-4-ről egy új megoldással! [VIDEO]

A Sony Remote Play funkciója arra jó, hogy PlayStation 4-es játékainkat a PS Vita-ra streameljük, ha mondjuk a TV-nket valaki más használja, vagy esetleg gyorsan folytatni kellene egy játékot, de WC-re kell mennünk. Igen ám, de PC-re eddig nem nagyon volt megoldás, hogy esetleg akár a billentyűzetünket és egerünket bevetve nyomuljunk. Most viszont valami készül.

Egy nemhivatalos megoldás készül a Twisted által: ezúttal Android-emuláció nélkül, közvetlenül lesz lehetőségünk a PS4-ről PC-re történő streamelésre. A natív támogatás billentyűzetet és egeret is támogatni fog, a megjelenés pedig még eme hét során lesz esedékes. További részleteket itt olvashatod.

Persze nem lesz ingyenes megoldás, mert a Twisted tíz dollárt kérne a munkájáért, de talán ennyit megérhet. Igaz, a billentyűzet/egér laggolhat, illetve nagy eséllyel a Sony rá fog lépni a fejlesztő tyúkszemére, szóval érdemes lesz sietni, mert szerintünk a Sony letiltja egy firmware frissítéssel az egészet…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu