Ratchet & Clank – Még több játékmenet és megjelenési dátumok [VIDEO]

A PlayStation Experience-ről nem maradhatott le az Insomniac Games sem, akik az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive után hazatértek a Sony-hoz, hogy egy régi-új játékkal jelentkezzenek. Ez mi más lenne, mint a Ratchet & Clank? Szerencsére több percnyi demót is láthattunk a PlayStation 4-re érkező remake-ből, amely bár az első rész feldolgozása lesz, mégis a későbbi részekből is átemel egy-két elemet. Ez talán nem is lesz baj.

Ratchet és Clank jövőre duplán fognak támadni, és már azt is tudjuk, hogy mikorra is tehető a két megjelenésük. Kettő, ugyanis a játék mellett a film megjelenési napját is közölték. Míg a PS4-es játék 2016. április tizenkettedikén érkezik, az amerikai mozikban történő debütálás nem sokkal később, április huszonnyolcadikán fog bekövetkezni. (Arról pedig fogalmunk sincs, hogy Magyarországon vajon lesz-e esély a hazai vetítésekre.)

A játék stabilnak tűnik, de remélhetőleg nem lesz akkora blama belőle, hogy a PS2-es eredeti jobban fut, mint a PS4-es remake. Tavasszal meglátjuk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu