Gravity Rush Remastered – Egy órányi játékmenet [VIDEO]

A japánok előnyben vannak hozzánk képest: odaát már közel egy hete elérhetővé vált a Gravity Daze PS4-es remakeje, ami nyugaton Gravity Rush Remasteredként fog 2016 februárjában megjelenni a Sony kurrens-gen konzolján. Ha esetleg játszottunk volna a PS Vita-s eredetivel, akkor is érdemes ebbe a három videóba beletekinteni: a Bluepoint Games portmunkája már megint eszméletlen lett – nem tudnak mellélőni ezekkel a portokkal a srácok, minden elismerésünk az övék.

A japán feliratoktól és a beszédektől pedig ne tántorodjunk el, hiszen bár legutóbb képeken került összevetésre a PS Vita-s eredeti és a PS4-es port, videóban jobban kimutatkozódik, hogy mennyivel többet tud vizualitásában a Remastered kiadás. Az egy órányi felvételt az All Games Beta tette közzé – talán ez segítséget nyújthat abban, hogy Kat történetébe beleugorjunk-e, avagy sem. Ha kimaradt volna idáig, talán érdemes felkapni a játékot. De tényleg beszéljenek helyettünk a gravitációjátékot is igénybevevő videók:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu