Postal Dude bekopogtat PS4-re is! [VIDEO]

Nem, nem a Uwe Boll-féle filmadaptációra és nem a harmadik, elképesztően gagyi részre kell gondolni! Az 1997-ben megjelent első Postal játék kap egy felújítást, amely végül a PlayStation 4-et is be fogja találni a PC/Mac páros mellett. Konzolon csak a mi platformunk kapja meg Postal Dude történetét.

A Running With Scissors már gőzerővel dolgozik a Postal Reduxon – a konzolos változat valamikor az idei év során fog megjelenni. Ezzel történelmet is írnak, hiszen konzolon idáig nem játszhattunk a Postal egyik részével sem! Persze nem csak a látvány újul meg, hanem a tartalom is, ugyanis a fejlesztők egy Rampage módot is ígérnek – az agresszív játékmenet és a folyamatos gyilkolás nagyobb szorzót, pontszámot és végül a pályák végén jobb értékelést eredményez.

A Postal franchise nem akar egykönnyen eltűnni a balfenéken: a 2003-ban megjelent második részhez tavaly jelent meg (igen, 12 évvel a megjelenés után!) a Paradise Lost névre hallgató kiegészítő. Ilyen az, amikor a fejlesztők hűek maradnak önmagukhoz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu