Ratchet & Clank merch: bakeliton is jön a soundtrack

Az iam8bit komoly potenciált lát a Ratchet & Clankben. A már egy hétre sem levő megjelenésre több merchandise is elérhető lesz, többek között olyan is, amely egy picit furcsának tűnhet eleinte.

Lesz például egy soundtrack bakelitlemez – mivel manapság reneszánszát éli a bakelit, Michael Bross munkásságának eféle megjelenése várható is volt. Az ára 25 dollár, úgy 7000 forint. Aztán lesz egy kitűzőkészlet Tony Morától. Egyenként 10 dollár (2800 forint) az áruk, úgyhogy aki szeretné például Clank fejét kitűzni (bármilyen hülyén is hangzik is ez!), megteheti majd! Lesz egy eléggé limitált – mindössze 350 darabban készülő! – [screenprint] is Mark Englerttől, amely hat színből áll és 92×31 centis méretével akár a falunkra is kitehetjük. 50 dolcsi, tehát kb. 14 ezer forint látható ennek az árcéduláján. 23 dolcsis (~6500 forint) Quark-kapitány póló esetleg?

A legdurvábbat tartogattuk a legvégére: Groovitron edényfogó kesztyű is készül! Azért ez már egy kicsit poénos, de aki ilyet venne, 20 dollár, kb. 5600 forint az ára…

Van még pár merch, itt lehet megrendelni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu