Csak nem jön idén egy másik Call of Duty is?

Az idei évre az Activision úgy tűnik, hogy egy komolyabb offenzívát akar indítani Call of Duty-témában. Miközben szép lassan többet tudunk meg a még be sem jelentett Infinity Warfareből, mint amit az első trailerben láthatunk talán már kedden, más dolog is forrhat a háttérben, mégpedig olyasmi, amit eddig a franchise nem nagyon lépett meg.

Először is a Destructoid és a Polygon is lehozta az első képet, amin két dolgot is láthatunk. Az Infinity Warfare Legacy Editionje és a november negyedikei megjelenési dátum annyira nem meglepő, de ott a kép alján említést tesznek egy bizonyos Modern Warfare Remasteredről. Nocsak! Az Activision elkezdi a régebbi részek modernizálását?

Igen! A Call of Duty hivatalos Twitter fiókja reagált egy 2014-es (!) tweetre, ami azt mondta, hogy „összesz*rom magam izgalmamban, ha meghallom a CoD PS4 remaster kifejezést” – mit válaszoltak rá? Egy ürülék emojit és egy nadrág emojit. Ez már elég gyanús.

ps4pro-call-of-duty-infinite-warefare

Tovább is van, mondjuk még: az Amazonon felbukkant egy Call of Duty Modern Warfare Trilogy – aha, szóval kapásból három CoDot ültethetnek át PS4-re és X1-re? Nemsokára meglátjuk.

ps4pro-Call-Duty-Modern-Warfare-Trilogy-Amazon

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu