Nintendo? Inkább Filmtendo!

A Sony a múlt hónap során mutatta be a közönségnek a Ratchet & Clank egész estés animációs filmet, ami úgy tűnik, hogy inspirálta a Nintendot is, mert egy – tőlük legalábbis – váratlan bejelentéssel éltek.

A Nintendo ugyanis közölte, hogy három éven belül szeretnének egy filmmel jelentkezni! A nagy N elnöke, Tatsumi Kimishima legújabb interjújában beszélt erről, hogy fontolgatják a filmes piacra történő terjeszkedést. Nincsenek még komolyabb tervek, de az elnök gyorsan cselekedne, ráadásul a Nintendo maga gyártaná ezt a filmet. Már próbálkoztak korábban: például az 1993-as Super Mario Bros. filmmel szépen hasraestek, de a Pokémonnal azért kaszáltak (a The Pokémon Companynak a N résztulajdonosa), illetve a Pikmin Short Movies is egy próbálkozás tőlük. Donkey Kong is felbukkant a Pixels filmben, de a Rontó Ralphban is jelen volt a Nintendo, tehát a japánok nem zárkóznak teljesen el a filmektől.

Sok szerencsét akkor az új próbálkozáshoz – kíváncsiak leszünk, hogy megcsinálnának-e egy Metroid animációs filmet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu